Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. kolezanka w 8 m-cu mowi, ze budzi sie juz spuchnieta a w ciagu dnia sie to jeszcze nasila.
. wyobraznia dziala 
. i tez staralam sie nie pic na noc i jakos nic to nie zmienialo 

)... kiedys na spacer wybrałam sie z takim "kolega", mielismy na plac zabaw i w ogole, a on na samym wstępnie do mojego dziecka "narkomanku mały" to jak to usłyszałam to myślałam ,ze go strzele, szczególnie ,ze on sam jest ch.uja wartym pojebancem ktory chcialaby byc uzalezniony zeby w ten sposob wytlumaczyc swoje porazkowe życie w którym nie nie osiągnąl. Tak wiec... ogólnie ja bym najbardziej chciała zeby mój przyszłym wybranek bardziej zakochany był w Adaśku, a mnie kochał na równi ;-) (to chyba tak średnio na temat refleksja)
czasami mam go ochote udusić. powiedziałabtm cos niemiłego jeszcze ale się powstrzymam
ja jeszcze sie nie ogladam za facetami, mam ich dosyc na kilka kolejnych stuleci
. i tak mieszkalam z nia zbyt dlugo. w tym raz byla roczna przerwa jak mialam 20lat a potem tez kilkumiesieczna kiedy to wyprowadzilam sie w jeden dzien. teraz mamusia mieszka za morzem i dzieki temu latwiej mi ja kochac :-).
. a smoczkow wcalenie nie chcialam uzywac, ale sie pozniej namyslilam. w czym bardzo pomogl mi ryk Fifinka 
. a szpital mam tez nieco blizej, bo 25km ode mnie, ale bardzo nie chcialam w nim rodzic, a powod trudno by bylo zrozumiec komus, kto tu nie mieszka wiec daruje sobie tlumaczenia. i tak musialam w tym szpitalu spedzic 2 razy po kilka dni. raz z Fifkiem, bo z tego, w ktorym urodzilam wypuscili mnie zrabiwszy proby na zoltaczke tuz przed wyjsciem. wiec ledwo dojechalam do domu i sie nieco rozpakowalam to dostalam telefon, ze mam wracac bo Fifi ma zbyt wysoki poziom bilirubiny. jak bylam w drodze do szpitala to znow telefon, ze mam nie jechac tam gdzie rodzilam, bo nie ma miejsc na odzdziale no i niby do tego innego mam blizej. a jak dotarlam do tego co jest blizej to tam tez nie bylo miejsc
, ale musieli mnie przyjac. w efekcie bylam sama jedna w olbrzymiej sali na oddziale, ktory byl dopiero organizowany
. a drugi raz mialam watpliwa przyjemnosc tam byc na laparoskopowym usunieciu kamieni z woreczkiem. i jakos niespieszno mi ponownie...