reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

• Starter tematu Starter tematu Iff
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
no jesli chodzi o przybory pielegnacyjne i kosmetyki to nie mam nic:) wiec lista sie zapelnia ale kupie to co najpotrzebniejsze,z mala to nie wiedzialam i mialam tyle kupione ze wydawalam,ale teraz wiesz chce co miesiac cos kupic zeby tak finansowo nie polec.

Katerinka Właśnie wiem, że w niedzielę to leniwe ;)
Ja policzyłam właśnie, ile pieniędzy poszło na ciążę... :/ Będę chciała, żeby ex mi oddał połowę. Powiem mu o tym, a jak nic sobie z tego nie zrobi, to będę zmuszona iść z tym do sądu...

bezsenna ale moze za to spokojne:)
to sie tak mowi ze potrzebne ale nie ktore pierdolki wiecej kosztuja niz naprawde,
ja wydalam tyle kasy na oliwki a mala miala uczulenie i kupowalam najtansza z apteki parafine ,zastanawiam sie nad pampersami.

samasamotna ja po malej nie mam nic doslownie.a dla niej mam rzeczy na biezaco,chorowalam powaznie w tamtym roku i lekarze mowili ze nie bede miala wiecej dzieci wiec w styczniu wszytko powydawalam wlacznie z wozkiem,
a juz w lutym zaszlam w ciaze:-)

witam-goraco:-)
dziekuje...posmialam-sie-niezle...poprawilyscie-mi-humor:-D,i-macie-racje...jak-nie-mam-z-nim-kontaktu-to-duzo-lepiej-sie-czuje..

coprawda-synek-moj-urodzil-sie-w-sobote.....ale-ja-za-to-w-niedziele:tak:,ale-czy-jestem-leniwa...hmmm...moze-tak...ale-jak-narazie-to-tylko-w-odpisywaniu-na-wasze-posty...heheheh:-p..
a-tak-wogule-urodzilam-sie-pod-znakiem-lwa...i-bardzo-mi-to-pasuje...jakos-waleczna-jestem..hehhe
ale-mila-tez;-)!
pozdrawiam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry