Witam Was w ten parny wieczorek!:-)
gjoasia mam nadzieje ze z nozka synka jest juz lepiej? oby tylko siniaki mu zostaly.
katerinka mi tez plomba wyleciala z zeba. i trzeba do dentysty isc. a ja tak nie lubie tam chodzic.
krropelka widze ze dzielnie cwiczysz mimo wszystko.
bezssenna Synek chyba uparty bedzie. jak sobie cos postanowi to koniec. moze go przekup jakas fajna zabawka to moze sie zdecyduje opuscic twoj brzuszek :-)
samasamotna pomimo duchoty wyprasowalas ciuszki? dzielna jestes. mi sie niechce narazie do tego zabierac. moze we wrzesniu
ja jednak wybralam sie na wycieczke do rzeszowa. slonce tak nie dawalo jak zeszlego dnia ale parno bylo. nie bylo tak zle myslalam ze gorzej bede zmeczona. ale dzis odpoczywalam.
w tej hurtowni w kraczkowej
samasamotna to zadnej rewelacji nie bylo. szkoda tam jechac drogi rozkopane wiec jedzie sie 30 km/h . nie ma duzego wyboru ceny nieatrakcyjne. np pampersy te zolta paczka 96sztuk w hurtowni 52zl a w auchan 45. tak samo z wozkami, u mnie w miescie jest wiekszy wachlarz cenowy. maly wybor. jedynie czapeczki tam kupilam bo sie oplacalo.
ale w tesco byla wyprzedaz cheeroke mozna bylo wybrac fajne i nie drogie rzeczy. tak samo w auchan cocordillo czy innych firmowych sklepach.
a i moja siostra uwielbia zwierzatka to sie naogladalam roznosci. widzialyscie jak sie wygladaja malutkie myszki po urodzeniu?rodza sie bez siersci i wygladaja jak rozowe robaczki

koszatniczki mi sie spodobaly (ciekawe zakonczenie ogonka)
gjoasia nie mysl o sobie zle. przeciez bylas z ex i wie jaka jestes. wiadomo kazdy z nas ma i wady i zalety. ale widzialy galy co braly. to ich przeroslo bycie ojcami