reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

dziewczyny-wybaczcie-mi-prosze...ale-inaczej-nie-moge...bo-mi-laptop-nawalil...dlatego-uzywam-myslnika...postaram-sie-duzo-nie-pisac...rozumiem-ze-nie-jest-za-dobrze-czytac-z-myslnikami...ale-moze-wkrotce-uda-mi-sie-kupic-nowy...ale-moze-wtedy-juz-bede-przed-porodem.....
a-tak-przy-okazji-to-dziekuje-Wam-za-slowa-wsparcia...wydaje-mi-sie-ze-bedzie-dobrze...dzidzius-najwazniejszy!!!...mam-tylko-nadzieje-ze-w-moim-brzuszku-wszystko-ok-...bo-ostatnie-4-tygodnie-to-sam-stres...naszczescie-teraz-jestem-w-lepszej-formie..niestety-tutaj-pierwsze-USG-bardzo-pozno...mam-na-25.08...hmmmam-nadzieje-ze-wszystko-bedzie-dobrze....
pozdrawiam-goraco!

reklama
ej no to bezsenna pochwal się wózkiem jaki wkońcu wybrałaś paskudo jedna :-D bo ja to jestem bardzo zaangażowana emocjonalnie w twój wózek hiehie :tak: więc poprosze migiem zdjęcia albo chociaż jakiś link na www :-p

milkada śliczne łóżeczko :) ja też przygotowałam dla mojego malca ale okazało się ,że właściwie to był to bezużyteczny mebel bo Smoczysko od początku spało ze mną. Raz że tak nie musialam do niego wstawać w nocy Dwa że moje wstawanie w nocy wiązałoby się z płaczem małego, a to z wybudzeniem sie ze snu całej rodziny :-p Trzy tak to dałam mu jeść i szłam dalej spać :-p Przez rok nawet nie zdążyłam folii ściągnąc z materacu :-p A potem to już mu kupiliśmy taki niby narożnik i na nim sobie śpi i jak ma sie ochote przytulić do przypełza do mnie, a dokładniej to przyskakuje :laugh2:
a co do znieczulenia. ja rodziłam z zewnątrzoponowym i po pierwszej dawce odpłynęłam na dwie godziny. dosłownie odplynęłam - pielęgniarka musiała mnie wybudzać bo coś było nie tak z tętnem a ja nie halo za bardzo:-( ale potem jak przestała działać ostatnia dawka znieczulenia (bo w sumie daja trzy dawki przynajmniej mi tak dali) to ból okropny (byłam nacinana) i myślałam ,ze zaraz zaczne wyć z bólu.

a to wszystkich spakowanych :-) wyjdzie potomek jak bedzie pora ,a jak nie bedzie chciał to go wywołają oksytocyną :-p

Kabaretka Masz mój numer kom jakby co ;) Więc jak zaczniesz rodzić, to możesz pisać o każdej porze. Zresztą ja jestem bezsenna :p więc w nocy możesz pisać śmiało ;)
Gdzie patrzyłaś te karuzele? Ja kupiłam na allegro.CANPOL KARUZELA PLUSZOWA Z POZYTYWKĄ (654946978) - Aukcje internetowe Allegro Tą z biedronkami :) Zależało mi, żeby była pluszowa i żeby potem można było odczepić te maskotki, aby Kubuś miał je później do zabawy. bardzo szybko mi dostarczyli przesyłkę mimo iż nie brałam priorytetowej. A 15 czerwca to fajna data. Moje imieniny :p Ja bym chciała urodzić trochę przed terminem, w imieniny mojej babci :p
Milkada To musi być super dowiedzieć się, że się rodzi wcześniej :) Jestem ciekawa która z Was urodzi pierwsza ;)
Ankaaa W sierpniu dopiero usg? I to jest pierwsze?
Abundzu Ten, który Ci pokazywałam http://www.wozki-mikado.pl/mikado-boston.html

Ankaa pisz - damy jakos rade z tymi myslnikami :-)

Bezsenna napisze, napisze, i dam znac :-) Jednak mam wrazenie ze nie bedzie to tak szybko. Jakos koncowka ciazy a ja sie czuje coraz lepiej, hmm... czyzbym sie przyzwyczaila? Troche pozno :-p
Ja nie mam jeszcze karuzeli, ale tak czy siak na poczatku nie jest to najbardziej potrzebna rzecz, bo dziecko jeszcze chyba nie widzi tak dobrze, a licze ze dostane na prezent - niestety mam deficyt finansowy obecnie :confused2:

Abundzu mam nadzieje ze Mikolaj (chyba imie mojego malucha:tak:) bedzie chcial wyjsc wkrotce, bo ja juz sie go tak doczekac nie moge :-) W weekend zamierzam swiezy ananas zjesc i duuuzo czeresni (tak na wszelki wypadek, gdybym miala nie sprobowac przez dlugi czas):-)

reklama
Do góry