reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

CARLA dalam dwa zdjecia do mojego albumu:)
krropelka grutn to dobry facet a tesciowa albo jest albo nie ma albo sie na nia uwaga nie zwraca
przyszla mama swiete slowa.a mnie dzisiaj odwiedzil ojciec exa i po rozmowie mowi do mnie tak
,,sluchaj jak masz miec takiego huja ktorego nawet wlasnie dziecko nie intr, bo sobie cos wymysla to lepiej wcale nie badz z nim i na pewno sobie zycie ulozysz ,ja wiem ze to moj syn ale kazdy ma oczy i trzeba o tym mowic otwarcie ale to moj wnuk a ciebie bede traktowac jako synowa bo kontakt bede mial z wami.." az mnie zatkalo
mloda nic lepiej nie robi jak zmiana,ja czekam tez na o jeszcze troche
STO LAT DLA FORUMOWYCH DZIECIACZKOW:))))

u nas dzisija byla super pogoda i pol dnia bylismy na dworzu:) zyc nie umierac naprawde ale nie mam sily pisac i juz nie wiem co mialam komu odpisac

reklama
no a ja sie pochwale od wczoraj od 22 mieszkam sama wyprowadzil sie od nas po awanturze ostatnie slowa jego to te jestem zalosna i ze jestem nikim po czym pozniej dzwonil ze moze jednak sprobojemy ale ja bylam twarda i sie nie zgodzilam wiec zostalaysmy same z myszka
adka powodzeniA

Mam zaszczyt oznajmić, że LILA JEST JUŻ NA ŚWIECIE :) Adka urodziła o 3.25 :)
BRAWO DLA DZIELNEJ MAMY I JEJ CÓRCI!! Teraz odsypia długi poród, a jak wiemy rodziła bardzo długo...

Katerinka dzięki za spełnienie mojej prośby, cud maluchy!

Dziewczyny dziękuję Wam za odpowiedzi na temat tych moich pozornie prostych ale bardzo zawiłych relacji na froncie mąż-rodzina.:tak:

U mnie dzisiaj spokojnie ale to tylko dzięki temu, że nie porusza się pewnych tematów. Mówię sobie, że jak tylko odchowam Maleństwo to naprawdę wszystko się zmieni. A jego rodzinie mam ochotę powiedzieć, że jak nie znają sedna sprawy to niech się wpierniczją. I przy najbliższej okazji nie omieszkam im o tym wspomnieć. Niech się gniewają, nie gniewają, mam to koło nosa.
A na niego też znalazłam już sposób :tak: jak mu nie pasuje tak jak Bóg przykazał żyć to ja wcale z nim być nie muszę.

Adka GRATULACJE!!!! DOBRZE,Z E JUZ JESTES PO I MOZESZ ODPOCZAC RAZEM Z LILKA!!! ZYCZE WAM DUZO ZDORIWA!!! BUZIAKI DLA WAS!!
Katerinka super zdjecia! Duza Twoja corcia juz :) ja uwielbiam zmiany, ale tylko te dobre ;)

reklama
Do góry