martusia0904
Zaangażowana w BB
carlaa a moze od mleka bo jak dobrze pamietam dajesz butle przed snem moja miala od mleka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
NIECH SIĘ ZDROWO CHOWAJĄ OBY UŚMIECH NIE SCHODZIŁ Z ICH UST i ust kochanych mamusiek!! :-)A może Nela ma te odparzenie od pampersów Pampers?? Kupię inne pieluchy to zobaczę...
Katerinka a Huggies są dobre?? Bo wiele opinii się słyszy, ale najlepiej samej spróbować... A cena w kauflandzie rzeczywiście dobra, kupię na spróbowanie![]()

noz co za kut**!!A z sie trzeslam ze zlosci...........
Napisalam mu ze najlepiej to niech idzie sie powiesi zrobi przysluge wszystkim!i ze wstyd mi ze moj syn ma takiego ojca skurw** ze go nienawidze i mam nadzieje ze mlody tez...i ze odbieram mu prawa skoro tak podchodzi do sprawy!! No wiazanka wiazanka..nie odpisal...Zadzwonilam wiec do jego rodzicow!! Odebral na szczescie ojciec jego i opowiadam mu o calej sytuacji ze zmnienia zdanie co do chrzcin ze byl mlodego raz zobaczyc tylko....ze na szczepienie nie pojechal z nami nawet sie nie zjawil a on do mnie "no on nic im nie opowiada" i ze porozmawia z nim..Myslicie ze mowil szczerze? czy zeby mnie zbyc dla swietego spokoju...?Nienawidze tego *** !!
:-(ehhh ciezko............a widzisz on chociaz pare chwil w miesiacu a ten sku* byl raz......orchidea jak ma czerwone pachwinki to moze tam jest za sucho,po kapieli zawsze wcieraj oliwka albo parafina i to powinno pomoc,a poza kapiela tez mozesz,wez na palec i tak delikatnie zeby bardziej nie pogorszyc,moj ma czesto pod broda czerwone ,bo ma druga brode od tego cycka i czesto mu smaruje tam,
co do ex no coz moich to chyba juz nic nie przebije,daj sobie czas i juz zaden tekst nie wyprowadzi cie nie zrownowagi,co do rodzicow,ja mialabym naprawde fajnych tesciow i oni sie naprawde nagadali jemu ale to na nic,jak ktos jest chamem to juz nim zostanie,i jak komus na dziecku nie zalezy to nic nie zrobisz,ja mojego ex nie nawidze za to ze moja corcia sie przywiazala do niego i mieli swietny kontakt a do wlasnego syna nie po ciagutki ze tak nazwe,zero zainteresowania jesli chodzi o wychowanie,mysli ze pare chwil w miesiacu wystarczy,

To dlatego oni zawsze tak szybko uciekają jak się tylko pokwituje
Mój ex pracował jako kurier rowerowy, ale nawet jakoś mi nie przyszło do głowy, żeby spytać o takie rzeczy. Dobrze, że to napisałaś
A na ciężarne to trzeba uważać
Zresztą sama pamiętam jakie humorki miałam :]