Aneek - ja przeczytalam Twoj wpis odnosnie pozwu itd; i napisze tylko tyle, ze sie mylisz; po pierwsze nie musisz w pozwie pisac, ze ustalenie ojcostwa musi sie odbyc na podstawie badan Dna; jesli masz wystarczajace dowody, ze ta osoba jest ojcem dziecka i sad to uzna, to... w ten sposob to sie odbywa; chyba ze sam ex uzna, ze sie nie zgadza i chce badan, ale... to juz wtedy jego problem i w sumie to na Twoja korzysc (przynajmniej do pozniejszych poczynan typu zabranie badz ograniczenie mu praw); napisalas tam rowniez, ze nie musisz zbierac paragonow, faktur itd, ze przedstawiasz,z e dziecko tyle i tyle kosztuje i finito - najwieksza bzdura jaka mozesz robic; ex - pierwsze co bedzie robil, to podwazal,z e dziecko tyle kosztuje, tak samo sad - a jesli myslisz, ze jest inaczej, ze sad jest po Twojej stronie, to gorzko zaplaczesz - sad rowniez obniza koszty utrzymania dziecka; i wierz mi, ze skoro dzicko jest zdrowe, to powie Ci ze utrzymanie dziecka kosztuje 300-500 zl i to maksymalnie;
Adka - ja Ci radze odwolac ten komentarz i jeszcze przeprosic ta babke; bo wiesz - wymiary ona podala; transakcja przebiegla ok, a ze Ty nie masz wyobrazni przestrzennej, to juz Twoj problem; zreszta - wymiary byly; a ze nogawki byly zawiniete?? coz... moglybyc zeby sie zmiescily na zdjeciu albo z innych powodow; nie wygrasz, a babka niestety ma racje; moj znajomy przegral taka sprawe i niezle buli do dzisiaj; a poco Ci nastepne problemy??