fikusek1988
Mama Alanka:)
Carlaa a ja bym ci pomogla taka udusic:/ jak mozna tak robic? no masakra jakas....chyba dragi wyzarly jej mozg....szkoda tylko malucha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
hej kochane
mi juz chorobsko przechodzi
Orchidea testowalam mleko z rossmana i polcecamnie jest takie slodkie jak bebiko ale zjadliwe no i rozpuszcza sie normalnie jak inne mleczxko
![]()
A o ile ono sie wogole bardziej oplaca?Bo ceny w rosmanach takie same sa
![]()
katerinka wpsolczoje.....niestety tak to jest....ja jak kupoje zabawki to dokladnie sparwdzam czy nic nie odleci czy jest trwale bo naparwde moze dojsc do tragednidobrze ze just jest ok.
moj wszytko do busi berze,raz cos zezarl i tez zaczal sie duzic...ale zwymiotowal i przeszlo ale tez panikowalma strasznie,nie wiedzialam co robic.to byla zabawka ktora kubus dostal jak sie urodzil i caly czas sie nia bawil,przegladnelam zabawki i dzisiaj sama juz gryzlam,bo mnie malo szlak nie trafil