reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

Hej dziewczyny:) Bylam wczoraj u mojego ojczyma i mu sie troche poryczalam ze nie daje sobie rady z tym wszystkim itp. A dzisiaj rano zadzwonil do mnie przyszly tatus zwyzywal mnie od najgorszych i powiedzial zebym przed rodzina nie robila z siebie takiej pokrzywdzonej przez los :( ehhh rozwalil mi kompletnie caly dzien bo mysle o tych jego slowach:/

reklama
witajcie kochane:) i witam nowe mamy:)
tip...przechodzialm przez to samo ale jak mnie facet zostawil to go olalam,myslalam o dzieku,mogl rozne rzeczy do mnie mowic a mialam to w du.... po prostu przestalam sie przejmowac,chcialam tylko by maly urodzil sie zdrowy. Wiem ze ciezko przestac msylec o bylym ale trzeba probowac bo zadreczac sie nie ma sensu bo mozna zaszkodzic maluszkowi.

wiem ale kurcze po co on mi robi takie jazdy? Przeciez mam prawo pojechac do rodziny i pogadac o tym co mi lezy na sercu... eh chory czlowiek z tego pana sie zrobil;/

wiem ale kurcze po co on mi robi takie jazdy? Przeciez mam prawo pojechac do rodziny i pogadac o tym co mi lezy na sercu... eh chory czlowiek z tego pana sie zrobil;/

najlepiej jak zmienisz numer,bedziesz miala swiety spokoj. Oni uwielbiaja takie akcje,moj jak chapal do mnie to szybko mu gebe zamknelam i teraz nic sie nie odzywa:)

carla no prosze to dobrze ze sie wysypiasz:)
a z kciukiem nie poradzisz,kubus jakos sam od tego odszedl a smoka wcale nie ma,
tri .... ojle barana,najlepiej jak nie bedziesz odbierac a na esy nie odpisuj,z czasem sie panacowi znudzi,jak pomysli ze go zlejesz,A CHLOP POTRAFI DZISIAJ KOCHAC A JUTRO NIE NAWIDZI,im szybciej to zrozumiesz to lepiej dla ciebie
a jak masz ochote to gadaj z kim popadnie,to bardzo pomaga .

a mnie by dzisija pan rozjechal jak sliwke na pasach na zieloym swietle dla mnie,,pan mi trabil to sie zatrzymalam a facet przjechal kolo mnie ladnie 5 cm ode mnie,zatrzymal sie ,wylecial, i krzyczy nic sie pani nie stalo,a ja nie ten pan mi trabil to sie zatrzymalam i dzieku temu jestem cala.a on mi mowi ze swiatla mu sie pomylily i na pelbym gazie ruszyl,juz nie chce myslec co by bylo gdybym byla z wozkiem ech ,strach pomyslec .
i jestem za zeby starszych kierowcow badac czesciej .

Ostatnia edycja:
Katerinka tez jestem za tym ale wiesz czasem sie zastanawiam jak to zemna bedzie , ja jako kierowca nie raz mialam chwile grozy z kierowca dziadkiem ..... i nie raz sobie mowie ze starc jezdzic nie powinni ..... ale tez mysle , jak to zemna bedzie :)
tiptirip... nie jestes sama z exem , moj wczoraj zrzekl sie ojcostwa i ma nas w dupie , mimo ze do wczoraj to byl jego syneczek i on bedzie ojcem , wczoraj mu przeszło ... a dzis ..... on bedzie placil i bedzie ojcem ... wiec sadze ze tak bedzie co chwilka ....ale przestalam brac do bani .... wczoraj poryczalam bo bolalo ze z taka łatwościa mu to przyszlo i dalam sobie na spokuj .... dziecko jest najwazniejsze

margolcia i to najlepszy dowod na to ze nie ma co sobie glowy tym psycholem glowy zawracac
a ty placz to dobrze robi na pozbycie sie negatytwnych emocji
ale co sie martwisz? ja jezdzialam z brzuszkiem do samego konca ,ja mi facet przywalil autem we mnie to juz nie zapinalam pasow do konca a policja mnie co chwile lapala,bo mialam maly brzuszek i bylo wesolo:)

reklama
margolcia i to najlepszy dowod na to ze nie ma co sobie glowy tym psycholem glowy zawracac
a ty placz to dobrze robi na pozbycie sie negatytwnych emocji
ale co sie martwisz? ja jezdzialam z brzuszkiem do samego konca ,ja mi facet przywalil autem we mnie to juz nie zapinalam pasow do konca a policja mnie co chwile lapala,bo mialam maly brzuszek i bylo wesolo:)

hahah apropo malego brzuszka:) nie zapomne jak bylam prawie na finiszu i siedzialam w poczekalni u swojego ginekologa babki zaczely gadac ciezarne o terminach i patrza na mnie i mowia no a Pani w ciazy?:-Dchyba jakos na poczatku:-)? A ja do nich no niedługo termin zebyscie zobaczyly ich miny!!!:-D:-D:-D

tip olej gnoja :) Nie jest wart tych lez..

A jak pisze smsy mozecie czytac ale to co chcecie odpisac W ZESZYT!!ALBO KARTECZKI I W KOPERTE :) uFFF jak to na mnie dzialalo:)Dzis jak widze ten zeszyt i karteczki to sie smieje:)Moze kiedys nawet Jaskowi je pokaże...

Kurde cos mi malenstwo sie chyba podziebilo...:-(Rano pokaslywal w dzien maruda ze szokpewnie przez tego zabka...ale teraz..dalej pokasluje:-(i katarku dostal:-(Boze ja juz przerazona jestem...robilam nebulizacje z soli..dalam ibum flegamine..nasmarowalam pulmexem.. moze pomoze..:-(

Do góry