fikusek1988
Mama Alanka:)
Carlaa super ze wasz zwiazek tak kwitnie
az milo sie czyta
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ewaTorek sliczny maly ! I ty tez super wygladasz naprawde
Jestes pewna, ze chcesz w ogole go podawac jako ojca ? A pozniej szarpac sie po sadach, odbierac prawa- to nie jest proste (studiuje prawo), a jak nie odbierzesz bedziesz musiala sie o wszystko prosic o kazda glupoite, o paszport itd. Duzo alimentow pewnie nie dostaniesz, a tak to chociaz 170 dla samotnej matki, to nie wiele, ale zblizone do naszych realiow alimentacyjnych. To jest tylko moje zdanie, ale i ja i carlaa i fikusek nie podalysmy i mysle, ze nie rozpaczamy z tego powodu. Moge Ci pozniej wyslac te wnioski, wybor nalezy do Ciebie.
sliczny maluszeki ty super wygladasz
ja wnioskow nie mam bo niepodawalam ojca.
Ale jest tu sporo dziewczyn co napewno pomoga w tej kwesti![]()
Teraz tylko jeszcze ja i już zamykam rodzące w 2010![]()
ewat0re84[/B] witaj .. milo ze znowu znami bedziesz ... przydadza sie rady mlodej mamy :-)
ewatorek ja tez pamietam witaj kochana:*Oj jaki Twoj maluszek cudny..az mi sie Jasiek przypomnial jak byl malutki..A Ty wygladasz..Ty wogole bylas w ciazy?
Eh momentami siedze i tak sobie mysle ze naprawde warto bylo morze lez wylac zeby go tulic w ramionach mimmo wszystko..to moj sens zycia na dzien dzisiejszy....[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[IEwatorek ale Wy piękni jesteście![]()
ewaTorek sliczny maly ! I ty tez super wygladasz naprawde
Jestes pewna, ze chcesz w ogole go podawac jako ojca ? A pozniej szarpac sie po sadach, odbierac prawa- to nie jest proste (studiuje prawo), a jak nie odbierzesz bedziesz musiala sie o wszystko prosic o kazda glupoite, o paszport itd. Duzo alimentow pewnie nie dostaniesz, a tak to chociaz 170 dla samotnej matki, to nie wiele, ale zblizone do naszych realiow alimentacyjnych. To jest tylko moje zdanie, ale i ja i carlaa i fikusek nie podalysmy i mysle, ze nie rozpaczamy z tego powodu. Moge Ci pozniej wyslac te wnioski, wybor nalezy do Ciebie.
ja znieczulenie nie mialam,nawet nie chcialabym miecchcialam przezyc w pelni porod
wcale nie chodze tez po zasilkahc i nei prosze o pomocpo prostu dostaje to co sie nalezy
![]()
Rosi u nas mikolaja w sumie tez nie bylo,Alan mial w sobote roczek no i przyjecie mu zrobuilam i w niedziele tez no i juz za bardzo kasy nei ma,ale zabaki ma z urodzin![]()