reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

Również życze wszystkiego dobrego dla Waszych dzieciaczków. Ja to dziś chyba muszę zjeść więcej słodkiego, coby maluszek poczuł, że ma dziś swoje święto:-D Dostałam raffaello od mojej kochanej mamusi- ech dzieckiem nigdy nie przestaje się być dla rodzica;-)

reklama
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NASZYCH DZIECI ALE CO TAM DLA NAS TEZ HEHHEHEHHE:))))))))))

a my bylismy od rana na dyskotece u corci,atmosfera nieziemska,multum balonow,lody i do woli tance i jedzonko .DZIECIACZKI W SIODMYM NIEBIe
teraz kubus spi bo padl i jedziemy na wies, robimy dzieciaczkom niespodzianke :)

devil na dzien dzisiejszy nie wiem jaki anglielski ale z gory dziekuje:)
to troche odpoczniesz sobie,kazdemu taki odpoczynek jest potrzebny a na pewno znajdziesz sobie jakies zajecie

Czego życzyć Dziecku w Dniu Dziecka:
czarnych kotów na białych przypieckach,
burych kotów -
a może i białych...
byle były
i byle mruczały.

Życzę także Ci dużych okien
ze słonecznym, zielonym widokiem
a nad oknem - gałęzi kasztana
żeby kos miał gdzie śpiewać od rana.

Życzę rzeki i piasku przy rzece
na wspaniałe, piaskowe fortece.
I poziomek w leśnych kotlinach
drzew, na które dobrze się wspinać.

Życzę także Ci koca, nie-koca,
który sny Tobie przynosi po nocach
taki koc spełnia wszystkie życzenia:
to się w okręt, to w wyspę przemienia...
bywa też latającym dywanem
by się znowu stać kocem nad ranem.

I co jeszcze?
Już chyba niewiele:
śmiechu w domu
i lodów w niedzielę
i przyjaciół najlepszych na świecie
i wszystkiego, wszystkiego, co chcesz.

.....buziole dla wszystkich dzieciaczków oczywiście dla tych jeszcze w brzuszkach też :-)
Karolina27 witam serdecznie choć szkoda że tu trafiłaś, postąpił jak ostatni .... ale może mu się odmoieni, choć jest małe prawdopodobieństwo.... nie dorósł a ile ma lat 13? to jak u mojego najlepiej się schować za taką gadką:crazy:
karcia84 faktycznie okazał się palantem :-(
ravenalka czy iść na mgr zależy od tego czy jest praca czy nie po tych konkretnie studiach

Carlaa jak fajna praca i kasa to i warto się poszkolić powodzonka :-) dzidzia śliczna :-) ......... u mnie niestety ciasza :-(
Margolcia28 jakie 2 śliczne misiaki :-)

The_devil ja dostałam wypowiedzenie 1 dnia po powrocie do pracy po macierzyńskim, w dzień kobiet zresztą :-) w ciąży chodziłam do pracy do samego końca, w Polsce to chyba norma tak traktować kobiety z małymi dziećmi...

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA NASZYCH MALUCHOW :*
A ja chyba dzisiaj nocy nie przespie- byla u mnie policja i mnie szukali- nie wiem o co chodzi...... Jutro ide na komisariat :baffled:

wrocilismy:) dzieciaczki padniete na calego ale mega zadowolone:-)

zadzwonili dzis do mnie dziadki kuby i pytaja czy mozemy ich dzis odwiedzic,mowie bedziemy pod wieczor to ewentulanie na chwile moge przjechac, nie minelo 5 minut wchodzi ex z fajka i browarem w reku:szok:,zadowolony z zycia i chcial malego na rece a kuba w dluga i w ryk,no co sie dziwic 3 miesiace go nie widzial ,
i on zadaje mi pytanie???CZY ON MOZE GO ZABIERAC NA PARE GODZIN SAMEGO DO SIEBIE???:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::no:
mowie czy ty sie dobrze czujesz? czy jestes juz na gazie,dziecko ma 1.7 miesiecy a ty teraz sobie przypomniales,w zyciu nie przebrales ,nie nakarmiles ,dziecko sie ciebie boi,zreszta moze zaczac sie dusic i nie wiesz co masz robic,nigdy nie byles jak cierpial i teraz co ? .w mojej obecnosci prosze bardzo kiedy chcesz jak bedzie mi pasowac ale tak nie ,
to mi burnkal TO IDE DO SADU :-D:-D:-D:-D:-D mowie idz z bogiem i zejdz mi oczu ,bo szkoda gadac, a jego mama mowi nie denrwuj sie na niego ,
no rece opadaja,dosc mi nerwow napsul ale mam swoje powody zeby tak postapic i zdania nie zmienie , to dla mnie obcy czlowiek i dla dziecka tak samo ...

carla nie dobrze sie stalo ,a masz mieszkanie ubezpieczone???? ja mam takie cos od polisy od auta na zalanie mieszkanie tez

Oj katerinka111 :) by osłodzić Ci troszkę wieczornych gości :) powiem, że znalazłem "New Bingo" 1 A. Jest troszkę zniszczona ale bez przesady. Na razie ją odłożę, a jak książka będzie właśnie taka, to Ci ją spokojnie wyślę. Na to konto kupisz maluchom trochę lodów :)

A może on wyczytał to co dziś właśnie wrzuciłem w nowym temacie, że za utrudnianie kontaktów z dzieckiem - rodzic mający opiekę będzie płacił kary pieniężne, na konto rodzica, któremu są utrudniane kontakty ? :) :) :) :) :) :) :) :)

Oczywiście wiem, że nie utrudniasz. Ja to wiem bo Ciebie znam już troszkę i czytałem Twoje zdanie na ten temat. Ale on sobie może to tak zinterpretować. Zresztą ja mając na uwadze moje nieszczęśliwe małżeństwo - przywykłem do "nadinterpretacji", i może mam jakąś fobię :)

Ciekawe co tam u
carli z mieszkaniem ? :(

jaimis - to też Cie potraktowano :( :( :( ale powiem Ci, że ten kraj jest taki bo on jeszcze Zjazdami PRL-u pachnie ...
nie wiem co na to kodeks pracy, ale myślę że łamali prawo. Oczywiście ... mogę się mylić.

miska82 a ty koniecznie powiedz czy wszystko jest ok ....

Ostatnia edycja:
devil dziekuje:) jak bede wiedziala tytul dam znac

ale co :-D:-D:-D jak chce to niech idzie do sadu,ja mu nie zabraniam ale kubusia tam samego nie zostawie i koniec kropka, zreszta co odkad maly sie urodzil ile razy go widzial.nie ma o niczym pojecia i jeszcze teraz chce sie bielic przed kims paranoja jak dla mnie ale moje dziecko nie bedzie traktowane jak przedmiot,o ktorym sobie ktos przypomni :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: .ja nie wbijam dziecka w zadne rozgrywki doroslych i wie jak bylo z tata malej, wiec niech spada,
a ja mam tyle energi ze jak chce mozemy powalczyc i wtedy zobaczymy a dwa mysle sobie ze zaraz fochem zarzuci i odezwie sie wraz z rodzinka na malego urodziki ALLELUJA :-)

reklama
Do góry