reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

reklama
miska82 komisariat???
katerinka111 oj kochani tatuśkowie "ręki opadają", ten mój wolali rozmawiać o samochodzie niż o własny synku;-)
The_devil nie złamali prawa zrobili poprostu likwidację stanowiska i pozbyli się problemu, coś się nie podoba pracodawcy to na bruk :-(

rzeczywiście nie złamali prawa. ale umiejętnie wykorzystują nieścisłości w nim :)
jak sie likwiduje stanowisko, to pracownik jest zbędny ....

Pamiętam to jeszcze za czasów - kiedy pracowałem na karierę jakiegoś przygłupa ... i tylko jeden Bóg wie, o kim teraz myślę ....

Witajcie- no tak bylam na komisariacie okazalo sie ze poszukiwal mnie dzielnicowy gdyz mam komornika :szok: Teraz to juz nie wiem co zrobie!!

Dobrze że to tylko o to chodzi miska82 ale i tak jest źle. Tu nie ma dużego pola do popisu więc najlepiej płacić. Z komornikiem jest podobnie jak ze sprawami odszkodowawczymi. Jeśli nie możesz płacić rat, to płacisz tyle ile możesz i juz nie powinno byc problemu. Tylko że odsetki rosną i koszty komornicze. Wszystko zależy ile tego masz ... ale to oczywiście nie temat na forum.

miska pewnie sie zdenerwowas,ale przez to co masz, komornik jak z nim zagadasz nie jest taki zly ,tylko trzeba tam isc i powiedziec wprost jak jest
kumpela ma do splaty 10 tysiecy po swoim mezu i nie moze nic brac na raty i tp i zaczela splacac tyle ile moze

Tak bylam u niego tj. komornika no ja nie mam tak jak katerinko Twoja kolezanka. Poprostu dostal pismo ode mnie z pracy ze juz nie pracuje i poprosil dzielnicowego o sprawdzenie informacji :szok: Dla mnie to dziwne choc nie powiem nie wiedzialam o co chodzi na poczatku i nerwow zjadlam ze ho ho. Wie ze w tej chwili nie pracuje, jak tylko bede miala cokolwiek - nawet 50zł to mu będę wpłacała. Na razie sama musze dać sprawę do komornika o alimenty.... Fakt ani pożyczki ani kredytu nie dostane.Ale mętlik się zrobił:wściekła/y:

Na razie nie myśl o kredytach i pożyczkach. Stopy procentowe i tak bardzo poszły w górę. Myślę, że dopiero za ok 8-10 miesięcy spadnie oprocentowanie kredytów.

reklama
Na razie nie myśl o kredytach i pożyczkach. Stopy procentowe i tak bardzo poszły w górę. Myślę, że dopiero za ok 8-10 miesięcy spadnie oprocentowanie kredytów.
Mówisz?? oby te cholerne franki spadły bo jestem przerażona każdego dnia jak sprawdzam ile mi zostało do spłaty w porównaniu z tym ile kredytu brałam:szok:

Do góry