reklama

Second hand? Allegro?

Nie mam nic przeciwko używanej odzieży, ale wolę jej szukać na Vinted czy na Szafie - jakoś lepiej się z tym czuję jak wiem, że dany ciuch pochodzi o konkretnej osoby.

reklama
Jeżeli odzież przez internet to raczej nowa,a to ze względu na fakt że w razie czego zawsze można wymienić rozmiar na inny,jest większa pewność niż w przypadku odzieży używanej.

z goodlookin teraz zamawiam bo sa niskie ceny a jakosc taka sama jak w sieciówkach, wiec po co przepłacac i marnowac czas na spacery po galerii.

Zdarza mi się kupować w secon-handach i przez internet. Właściwie to głównie robię zakupy przez internet, oprócz normalnych sklepów, zaglądam tez na vinted, nie raz znalazłam tam coś bardzo fajnego.

reklama
Kiedyś kupowałam sporo w stacjonarnych second handach. Aktualnie już nie kupuję Ceny są wysokie, często ubrania są przebrane i trudno jest coś sensownego znaleźć. Allegro również coraz mniej lubię. O ile kiedyś było tam więcej dobrych firm to obecnie jest zalane przez chińszczyznę i łatwo jest się nadziać na coś bardzo kiepskiej jakości. Za wcale nie tak niską cenę.

Kupuję raczej w sprawdzonych internetowych sklepach. W takich w których mam na przykład darmową dostawę i zwrot.
[URL='https://answear.com/p/kurtki-dlugie-258-k.html']answear.com/p/kurtki-dlugie-258-k.html[/url]

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry