reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sen i spanie

Noemi przytula sie w zaleznosci od humorow ale nazekac nie moge bo np.dzis budzila mnie slodkimi caluskami...JAk jest zmeczona to bardzo lubi sie we mnie wtulic...Czesto przytulamy sie i ogladamy razem tv...

A u nas dzis pobudka o 6.44:crazy: Mam nadzieje ze to tylko jednorazowy wybryk...

reklama
A jak tylko usiądę koło niego na podłodze "po turecku", to zaraz przynosi jakąś zabawkę i gramoli mi się na kolana. I tak sobie siedzi u mnie i razem się bawimy. Strasznie to lubię.:tak::tak::-D

Mateusz tez uwielbia te konfiguracje, z tym ze on przynosi mi ksiazeczki i razem je czytamy. Jak skonczymy jedna, to Tisiek gramoli sie po nastepna, wybiera, wraca biegiem i zabawa od poczatku. Za jednym zmachem potrafimy tak 3-4 ksiazeczki przeczytac :-D I tez to uwielbiam! :-D

Dziś pobudka o 6, ale to dobrze, bo i tak trzeba o tej porze wstać. Tylko dlaczego nie wstaje później w weekend?:dry:

Miki od dwóch dni wymyślił sobie, że przy zasypianiu co chwilę podnosi się, przytyka buziolka do szczebelków i czeka na całuski:sorry2:A jak tylko wyjdę z pokoju jak jeszcze nie śpi, to od razu jest "mama":-)

A to Miki synuś mamusi :-)
Marcinek wczoraj po zmianie czasu poszedł spać tuż po 18, a obudził się dzisiaj o 6.30. Dzisiaj zasnął po 19, więc mam nadzieję, że jutro pośpi trochę dłużej...

To a propos spania, wiec w tym watku :-D
Kompletnym przypadkiem znalazlam w sieci bloga mojego znajomego ze studiow. Okazalo sie, ze ma coreczke mniej wiecej w wieku naszych smykow (miesiac mlodsza). Czytam, i widze Mateusza hehe
A do przeczytania tu:
http://metro.blox.pl/html/1310721,262146,21.html?395981
- historia z czwartku, 25 października 2007 "Jak ojciec zapomniał, że dziecko spać może chcieć" :-D:-D:-D

reklama
Bardzo fajny blog - ma żywiciel niejedyny łatwość pisania :)
a mnie ta historyjka tez rozczuliła bardzo bo ostatnio Karolkowi zdarza się samemu chodzić spać (ale o tym - cii, nie chwale tylko w tajemnicy wspominam...) i że szczebelki wyjęte to sam wchodzi i się jeszcze nakrywac kołderką próbuje...po drodze koniecznie trzeba o radio zahaczyć żeby mama kołysanki włączyła, no i niestety paluch uspokajacz na zaśnięcie do buzi wędruje...

Do góry