reklama

Sen maluszkow

reklama
KANIA od 5 :confused::oo: współczuję. U nas dzisiaj jakoś tez wcześniej pobudka była bo jakoś w okolicach 5.45 ale nie za bardzo wiem co sie wtedy działo, bo odwróciłam się moimi szanownymi czterema literami i powiedziałam D. żeby się Alicją zaopiekował, bo i tak niebawem [czyt. o 8] do pracy idze :laugh2:

Kania- mój też się budzi i czasem szuka jedzenia, teraz mu zęby idą to jest bardziej pobudzony w nocy i ciężko mu się zasypia, teraz też walczy w swoimi łóżku, a my mamy pobudkę koło 6tej wyłazi z wyrka i szaleje po pokoju. Ale 5 to macie wesoło i nie wyspana pewno jesteś.

A Patryk nas zaskoczył bo pospał do 7 i wszyscy na niego czekaliśmy :-D ja bo chciałam mu dać buziaczka przed wyjściem do pracy, mąż musiał go "oporządzić" przed pracą, no i babcia, a nie chcieliśmy jej samej zostawić coby Ptysiek szoku nie przeżył że mamy i taty nie ma ;-)

Ale 5 to macie wesoło i nie wyspana pewno jesteś.
Wesoło to jest... a czy niewyspana, hmm już wolę o 5 pobudki po całej przespanej nocy niż budzenie się co godzinę...

Roxannka super, że Patryk dziś tak pospał :-) też bym chciała moją budzić do żłobka. Pewnie przyjdzie taki czas, że z łóżka siłą trzeba będzie zganiać, ale nie teraz...

kania, no własnie w życiu wszystko jest na przekór, bo jak człowiek może spać to nie chce, a jak później nie będzie chciał wstawać to będzie musiał ;-)

kania, no własnie w życiu wszystko jest na przekór, bo jak człowiek może spać to nie chce, a jak później nie będzie chciał wstawać to będzie musiał ;-)
Cóż Kochana zrobić, musimy się dostosować :-) Właśnie była pobudka, kazałam mężowi córcię dotankować, bo nie zjadła przed zaśnięciem większości. Wszystko wyduldała i śpi, mam nadzieję że do rana :-)

reklama
KANIA od 5 :confused::oo: współczuję. U nas dzisiaj jakoś tez wcześniej pobudka była bo jakoś w okolicach 5.45 ale nie za bardzo wiem co sie wtedy działo, bo odwróciłam się moimi szanownymi czterema literami i powiedziałam D. żeby się Alicją zaopiekował, bo i tak niebawem [czyt. o 8] do pracy idze :laugh2:

niezle:))))))) popieram:)))))))))))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry