reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpien 2006

Fajowe foty Sandra ! czasem trzeba sie wyluzowac bo by człowiek zwariował... :D a co do imion to ja mam 2 typy - Alicja i Anielka.. ;D

reklama
Jagaa, Anielka - bardzo ladne imie :) Alicja zreszta tez, ale popularniejsze od Anielki.
Moze zalozymy nowy watek - imionkowy?;)

Witajcie :)
A mi jest dzisiaj baaaardzo słabo :( i źle sie czuje :( to chyba przez ten gorąc :( Spadam leżeć,bo mi głowa pęka :(

sandrusia fotki pierwsza klasa ;)

Buziaczki papa

Podobnonam "ciężarnym " nie wypada to i tamto i wiecie najeżdzałm na "mocherowe" a jak byłam na panieńskim, to myśałam że w knajpie mnie ludzie zeżrą oczami :mad:, patrzyli z taka pogardą wyrzutem jakbym conajmniej była nawalona i siedziała z petem w zębach ::) naszczęście miałyśmy rezerwacje w zaułku gdzie nie widać nas zbytnio było i nie musiałam znosić "znaczących " spojrzeń cały czas, tylko jak wychodziłam do wc (z obstawą bo trzeba było przejść przez cały parkiet i tłumy straszne były i troche sie bałam łokci) zabijali mnie oczami a już w wc to masakra jakby mogli to by mnie zabili oczami ::)
Czyżbym naprawde za dużo sobie pozwoliła, wychodząc na babski wieczór i siedzac , pijąc soczek i gadając?

Daj spokoj, Mada, wazne, ze dobrze sie bawilas i ze wiesz, ze nie szkodzilas dzidziolowi!!! A oni niech sie w dupe pocaluja jak zazdroszcza!!!

A ja sobie dzisiaj zalatwilam pare spraw, miedzy innymi przeniesienie obrony i pisania pracy, mam sie zglosic do goscia dopiero w polowie wrzesnia, wiec mam swiety spokoj!!! Teraz moge sie spokojnie wziac bez stresu i pisac nawet po jednej stronie na dzien i spokojnie do konca lipca zdaze, zanim sie kruszyna urodzi, potem tylko dam przyjaciolce rosjance do sprawdzenia calosc, a potem to juz gosciowi we wrzesniu, niech placze nad moimi wypocinami :D Ach, normalnie powiem Wam, ze mi ulzylo, taki spokoj splynal na mnie znienacka :D Oczywiscie zwalilam na to, ze ciezko ciaze przechodze i wiekszosc czasu leze w lozku :D A to ze to nieprawda - nikt nie musi o tym wiedziec :D

Mada, nie przejmuj sie. Ja wlasnie wrocilam z zakupow spozywczych z moja siostra i panie ekspedientki tak krzywo na mnie patrzyly jakbym im co najmniej kilo pomodorow podprowadzila ;)
U nas jest jakies dziwne wyobrazenie, ze kobieta w ciazy to kobieta chora i powinna lezec, a wychodzic to moze tylko z mezem na spacer po parku...Ale ja mam to gdzies - jezeli mam ochote isc do knajpy dom ide i siedze przy soku, a poza tym o 22 i tak robie sie spiaca, wiec na tym koncza sie moje eskapady :)

Fajnie Karoo, ze masz chociaz na kilka mies. spokoj z ta praca...! Zajmij sie spokojnie przygotowaniami na powitanie maluszka!

Wiesz co, ja juz dawno do 22 nie siedzialam. Zazwyczaj o 21.30 juz pod prysznic ide, bo nie wyrabiam dluzej :)

reklama
Dziewczynki ja mowie o ewentualnym wyjsciu z domu albo o jakiejsc malej domowej imprezce typu grill :) Normalnie to godzinka 19 a ja juz po kapieli w pizamce :)

Do góry