reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpien 2006

No ja niestety chodze spać bardzo późno - przed północą się nie zdarza, a wstaję o 9. To w sumie przez mojego męża tak trochę. Dopóki pracowałam i wstawałam 6.30, to kładłam się wcześniej. Ale teraz nie muszę wstawać, a że mój mąż wychodzi do pracy koło południa i w związku z tym wraca koło 21, 22 to przyzwyczaiłam sie dłużej siedzieć, bo chociaż możemy pogadać na żywo, a nie tylko przez telefon :)

A co do imprez Mada, to ja też bardzo często wychodzę to do lakalu, to do znajomych (grille i te sprawy) i uważam, że jeżeli sie dobrze czuję, a ludzie nie muszą przy mnie palić, bo niestety w dymie nie wysiedzę, to czemu mam z tego rezygnować. W sierpniu, a może nawet w lipcu laba sie skończy, więc trzeba korzystać póki jeszcze można.

W połowie czerwca zamierzamy jeszcze zrobić weekendowy wypad w góry, no i mam nadzieję, że będę jeszcze w miarę ruchliwa i się uda (nie zamierzam chodzić po górach ;D, ale spokojne spacerki po zdrowych okolicach, myslę, że są wręcz wskazane)

reklama
Oczywiscie, jak tylko zdrowie na to nam pozwala - dlaczego mialybysmy sobie odmawiac wyjsc do knajpy czy na grilla do znajomych?? W koncu to nie choroba!
A spacerki sa bardzo zdrowe - trzeba maluszka dotlenic :)

ja w niedziele byłam na rybkach.pogoda troszkę nie dopisała ale chociaz sobie na świezym powitrzu na kocuku poleżałam,jak sie nam dzieci urodzą to juz tak nie poszalejemy przynajmniej w tym roku latem :)

A ja licze, ze moze udaloby mi sie urodzic tak ze 2 tyg. wczesniej :) I miec cos jeszcze z tego lata :)

Co do wychodzenia z domu to całkiem normalne. Ja mam termin na przyszly czwartek a w sobotkę jeszcze planujemy z mężem wyjazd na jedną imprezkęna cały dzionek. Ostatnio nie mogę w domu wysiedzieć tylko wypady do znajomych i takie tam. W końcu już za niedługo się skończy (no może trochę ograniczy tylko) więc trzeba korzystać.

Pysia, a gdzie rodzisz? (Nie chce mi sie wchodzic na watek BB) A jak sie dobrze czujesz to czemu nie - jedz i sie dobrze baw! :)

Rodzę w wojewódzkim. A czuję się na szcęście odpukać bardzo dobrze. W ogóle całą ciążę określam jako miłą, więć mam nadzieję, że poród też będzie podbny. :laugh: :laugh:

Kobiety , znacie jakiś link żeby obczytać się co to położenie " podłużne główkowe" i na temat umiejscowienia łożyska?, a co to znaczy FHR?

Już wszystko wiem ;D
Mrówka ma dobrą pozycje,łożsko na ścianie przednieji serducho wali 160/min , czyli dobrze ;D.
Grzeczne dziecko ;D

reklama
Do góry