Czesc dziewczyny ;-)
wczoraj mnie nie bylo bo mialam wariacki dzien a wieczorem bylam strasznie zmeczona i nic mi sie nie chciało.
Magda bidulka z Ciebie,mam nadzieje ze sie troszke wyspałas.
Natalka dziekuje za info,sprobuje tam zadzwwonic:-) no i powodzenia dzis na usg,czekam na relacje :-)
ja tez pukałam do mojego brzucholka ale nie dostalam odpowiedzi i to zazwyczaj jak przyloze reke to przestaje kopac,jak zapukam to nie odpowie,tylko jak spokojnie siedze albo leze o buszuje,ten moj bobo to chyba jakis straszny indywidualista i wcale nie zamierza robic tego co mama chce,tylko sam decyduje kiedy skopac a kiedy nie

:-)
byłam dzis u fryzjera podciac sobie troszke wloski,bo mialam juz zniszczone,no i teraz to juz chyba wytrzymam gdzies do pazdziernika.
a o do papierosów to poprostu ich nie znosze,jak wchodze gdzies do kawiarni,pizzeri albo lodziarni i ktos mi obok kopci to poprostu mam ochote walnąc go krzeslem,wkurza mnie to strasznie,jak ktos chce to niecch sie truje ale niech da spokoj innym,a jak wiadomo palenie bierne jest duzo gorsze.
dobra zmykam sie troche pouczyc,bo obroone mam w polowie czerwca, a ja juz nawet nie pamietam co ja pisalam w mojej pracy