Kochane dziewczynki! Dziękuje, że o mnie myślałyście:-)
Kilka słów o tym chamie u którego byłam ( mój ginek pracuje z nim razem w klinice)
-dzeiwczyna chodziła z 6 razy na 3d w ciąży do niego( 200zł jeden raz)-miało być super zdrowe dziecko- urodził się Dawn.....
-wielu kobietom na podstawie swoich badań powiedział, że mają raka jajnika - mój ginek operuje ( jest chirur. ginek) a tam zwykła torbiel
- był przypadek ze u dziecka wiele wad wypatrzono- wywołali poród - urodziło się ZDROWE dzieciątko ale nie przezyło, bo za wczesnie poród
Ten chu... powiedział mi, że gdybym przyszła przed 20 tyg to można ciążę usunąć ( z powodu rzekomej wady serca)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A co do mojej dziewuszki.Pryzynał, że na zwykłym usg tak dokładnie sie srduszka nie zobaczy. W następnym tygodniu jeszcze raz mam 3d u inngo lekarza i mój ginek będzie przy tym
Nawet jeżeli się potwierdzi ( bbbbb w to wątpię), to bardzo mnie uspokoił. Moje słoneczko ma dobrze zbudowane serduszko.Rzekoma nieprawidłowość dotyczy aorty przy sercu.Wtedy będę rodzić w Łodzi, dzidzia od razu zabieg i już!
Mam upragnioną córeczkę ma rączki, nóżki, śliczną buźkę i to najwazniesze. Nikt nie jest w 100% zdrowy.
GINEK zaśmiał sie ze lepiej było nie jechac i o tym nie wiedzieć. ZGADZAM SIę. Cociaż Wy nie planujcie 3d!!!!!!!!!!!!!!
Dziękuję za pozytywne myśli i proszę o modlitwę za zdrowie mojej dziewczynki.