reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

reklama
Witam Was wszystkie po łikendzie:-)Widze, ze wiekszośc spedziła go na jakichs imprezkach:tak::-Dno i bardzo dobrze, musimy korzystac puki mozemy i puki dajemy rade chodzić:-D:-)

U mnie łikendzik zapowiadał sie bardzo fajnie bo mylismy w hurtowni zrobic reszte zakupków dla Małej a potem mielismy zaproszenie na ognisko;-):-Dpogoda co prawda nie dopisała ale nikomu to nie przeszkadzało.Wszystko by było ekstra gdyby moj mąz nie przesadził z alkocholem tak, że o 5 rano wstał z łozka i wracając z łazienki stracił przytomnośc.Co ja przezyłam to po prostu masakra i teraz nad nami wisza ogromniaste kłębiaste chmury.:-(:szok::baffled:Czasami myśle, że ci faceci to nie maja mózgu:wściekła/y:
Kira masz bardzo fajne zajęcia na szkole rodzenia:-):-DJa wybieram sie jutro pierwszy raz i bardzo jestem ciekawa jak to bedzie wygladac.

Naur głowa do góry chyba jedyne, co musisz zrobic to przetrwac zły nastrój Julki z nadzieję, że minie szybko i bezpowrotnie;-)

Powiedzcie mi dzieczynki co myslicie o poduszkach do karmienia takich w kształcie księzyca? Słyszałam, że to duża wygoda i jestem ciekawa co doświadczone mamusie o tym myslą i czy warto sie zaopatrzyc w taka poduszke kułko do siedzenia po porodzie zwlaszcza po nacieciu?

pozdrawiam

Naur juz gdzies pisała o tych poduchach ze poleca:tak:wiec ja poszłam za radą doswiadczonej mamusi i sama taka duza zakupiłam:-)trafiło mi sie bo nowe sa po 50-60 zł na allegro a ja trafiłam uzywana za 20 :-)i jest niebieska
U nas w szkole rodzenia tez polecali,nawet takie maluchy tylko na przod ale mówili ze te wieksze są wygodniejsze.:tak:

Witaj Lidak! jak sie czujesz tak rodze w toruniu a Ty? masz moze namiary na jakoś fajna i dobra położna?idziesz do szkoły rodzenia?

Czuje sie calkiem ok- ale juz jak typowa ciezarkowka ;P chodze jak kaczka mam wrazenie, ciezko mi, oddech ciezki, w nocy przwracam sie jak wieloryb na plazy bez wody ;P

ja jednak chyba chelmza :) tak sie jakos nastawilam pozytynwie do nich :)
Do szkoly rodzenia nie chodze- troche sie zgapilam i nie za bardzo mam kase...
a ty chodzisz?

Dzieki dziecwzyny:-)za opinie i rady chyba w takim razie tez sie skusze na taka poduchę, bo juz mam straszne probl;emy ze spaniem to ja teraz jeszcze wykorzystam a potem dla Maleństwa:-)

reklama
Ostatnio tez nabyłam taka poduszkę. nie wiem czy się przyda do karmienia ale wiem, ze świetnie się sprawdza jako zabezpieczenie maluszka a teraz mi się świetnie sprawdza jako podnóżek i jednocześnie zabezpieczenie brzuszka gdy Monika do nas w nocy przychodzi :-)
Naur i jak tam w poradni? Ja tez dzisiaj byłam na kontroli i okazało się, że przed ta dietę cukrzycową schudłam 2 kg. Pani doktor od razu mi dołożyła więcej wymienników, żebym jednak trochę przybrała :-D
Rano miałam takie skurcze, ze aż musiałam wziąść nospe. W środę idę do gina. Mam nadzieję, ze to tylko przejściowe.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry