reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Hej mamuśki
Ja mam dzisiaj jeden z najgorszych dni. W nocy zmarł mój teść i R. właśnie wyjechał na lotnisko. Strasznie mnie to przybiło, więc jak dzisiaj nie urodzę to będzie sukces.
Około 11 zadzwoniła do mnie żona brata R., bo bała sie zadzwonić do niego i ja mu to musiałam powiedzieć, dostałam wręcz histerii. Wiem, że nie powinnam się denerwować ale tak już mam. I teraz zostałam sama.
Sorry, że ja tu z takimi rzeczami

reklama
Rany Evelina ,dla ciebie i meza serdeczne wyrazy wspolczucia z powodu smierci tescia i twoich przezyc, naprawde nieciekawie, trzymam kciuki za ciebie, badz dzielna, i nie mysl o tym ze ty panikara jestes, bo pewnie wiekszos z nas zareagowala by tak samo albo i gorzej. Kazda z nas bedzie musiala to przezyc, inne juz pewnie przezyly, ale w ciazy to zawsze przezywa sie inaczej, rozumiem cie i naprawde wspolczuje, trzymaj sie , bo zobaczysz ze wszystko z czasem sie pouklada, zawsze tak jest, teraz poprostu trzeba to przezyc.Jeszcze raz serdeczne wyrazy wspolczucia. Dziel sie swoimi smutkami, nie jestes sama.

Czesc dziewczyny:-)
Natalka napisz potem jak tam w szkole rodzenia było;-)
Naur zyce Ci wytrwałości z humorkami Julki ;-)oby jej szybko przeszło,no i napisz jak tam w poradni.
Evelina strasznie mi przykro z powodu waszej tragedii,wiem ze w takich chwilach zadne słowa nie pocieszają,ale jestesmy z Toba,jak bedziesz potrzebowac zeby się wygadac albo wyzalic to pisz smialo i sie nie przejmuj ze tu o akich sprawach piszesz,w koncu to forum jest tez po to zeby sobie pomagac,przytulam Cie mocno,trzymaj sie!

Evelina serdeczne wyrazy współczucia dla Ciebie i Twojego męża. Trzymaj się tam wiem że to trudne ale postaraj sie niedenerwować my tutaj myslami jesteśmy z Toba. Pisz co czujesz po to Nas tu masz. Trzymaj się.

Ewelina moje wyrazy wpółczucia wiem jak to jest bo gdy byłam z synem w 6 miesiącu ciąży to zmarła moja babcia w dodatku byłam przy jej smierci :-( ona była dla mnie jak matka bo mnie wychowywała itd strasznie to przeżywałam i długo nie moglam dojść do siebie. Trzymaj się kochana ...

Dziewczynki rano byłam na badaniach po południu je odebrałam niestety moja hemoglobina znow poszła w dół ale co mnie martwi to obecność bilirubiny w moczu:sick:Czy któras z was tez tak miała albo ma boje sie żeby czasem nie doszło jeszcze do jakiejs zółtaczki:-(naszczęscie ide dziś do ginekologa to sie dowiem czy to grożne.

Dziękuję dziewczyny. To tak dobrze jak ktoś o tobie myśli. Już mi jest lepiej.
Edyta nie wiem jak to jest z wynikami, bo u mnie po prostu wzorowe, tak powiedziała pani doktor. Odpukać, bo jak mi je robią tylko 3 razy w ciągu całej ciąży, to mogłabym mieć anemie i nie dowiedzieć się o tym z 2 miesiące.
Miejmy nadzieję, że to twoje to nic poważnego.

Ewelinakol - naprawdę współczuję :-(. Ściskam mocno i trzymam kciuki żeby udało wam się jak najszybciej otrząsnąć.
Ostatnio straszne pustki na naszym forum.
A Viviana to chyba od nas uciekła? długo sie nie pokazuje

reklama
Evelinko współczucia:sick:,bardzo mi przykro.Trzymaj się i bądź dzielna.
Mrozik,no masz racje:tak:straszne pustki na forum,a mi znowu coś BB nawala,niby już wszystko miało byc ok a jednak nie jest,trzeba znów sie przejsc do administratorki:-p
Wczoraj miałam okropny dzień:-(dowiedziałam sie ze naprawa mojeko kompa moze kosztowac jakies 500-600 zl a i to nie gwarantuje ze bedzie sprawny:wściekła/y::no::szok:
Tragedia:-(nie stac nas na nowy komputer a podpisana mamy umowe na 3 lata za internet:no:Jestem załamana:-(:no2::hmm::sad:
Ale nie będę was zanudzac swoimi problemami.Odezwe sie jeszcze dzis:tak:a na pewno poobserwuje:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry