Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

, że nie wpsomne o tańczeniu

a na dodatek nie wiem czy Mała sie nie przekreciła w poprzek bo dzisiaj jak miala czkawke to czułam z boku po prawej stronie na srodku brzucha a zawsze jak miała to czułam na samym dole nad spojeniem łonowym.
od 6 tygodni była głowka w dół i teraz sie boje.
bo ja tez sie cieszylam ze mi nic nie dolega,a tu masz od wczoraj w pachwinach mnie napiernicza ze szok,krzyz tez coraz bardziej,chyba sie zaczyna

właśnie wyszedł na przechadzkę z babcią i jeździ samochodzikiem, pewnie nie za długo bo zaraz znowu się rozpada :sick:

No ale na szczęście jeszcze nie urodziłam!

:-) to daje popalić.
:-( ni o ostatniej partii ciuszków dla małej.I teraz mam pytanie własnie do doświadczonych mamuś, bo nie wiem za bardzo jakie ciuszki zabrać do szpitala na wyjście małej
czy wystarczy jak wezmę body z długim rekawkiem i półspiochy welurkowe i do tego welurkowa bluzeczka taka dozyć gruba?? czy to za mało??? pomóżcie bo sie całkiem pogubiłam a chciałam sobie juz skończyc pakowac torbe dla siebie i dzidzi.
Nam niestety nikt z rodziny ani znajomych sie nie zaoferował a dzieciaków małych kilka jest i ja postanowiłam nie czekac do ostatniej chwili i wszystko pokupowałam sama.Wydatek jest spory niestety ale przecież nie ma wyjścia.:-);-)
, jak go zobyczylam jak odjezdza to pobieglam szybko zeby sie jeszcze zatrzymyl a kierowca mi tylko palcem w czolo popukal i odjechal
-swinia.
, strasznie mnie boli, u doktorka bylam z polgodzinnym opoznieniem, jeczaca z bolu i zlosci,KTG ok, i wszystko inne tez ok, kazal mi lezec poki mi nie przejdzie, ale ilez moglam tam lezec, tiptopkami dowleklam sie do przystanku i czekam, autobus stanal a ja tiptopkami do niego sie wloke i w tym samym czasie wszystkie dokumenty i papiery do kaluzy mi wlecialy
, balam sie ze mi kierowca ucieknie, na szczescie zaczekal:sick:,potem doszlam jakos do domu i tak bez ruchow w wielkiej niewygodzie czekam az mi przejdzie,glodna , zla , smutna i obolala:-(
,lekarz mowi ze przejdzie.