sylwia31
sierpniowa mamusia 2007
GOSIU może tu coś znajdziesz
odklejanie
odklejanie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
każda z nas jest inna i każda może to przechodzić na swój indywidualny sposób, więc uwierz komuś na słowo 

:-(RAABIT a jak się skończyło z Naur? Wszystko jej wyjasniłam (na gg)i proszę nie wtrącaj się w nie swoje sprawy.

Oj dziewczyny, dziewczyny:-) Samę sie napędzacie. Mam 31 lat i nie słyszałam,żeby czop odchodził w częściach. Gdy dzidzia jest gotowa, czop wypada i już. Otwiera kanał rodny.
NAUR myśle, ze nie masz sie czym przejmować. To juz twoja druga dziecinka, więc czop moze wypasc 3-4 tyg przed porodem, czyli akurat:-). Uważaj teraz na siebie, bo nie ma osłony przed bakteriami( chyba 0 seksu) U pierworódek na kilka dni lub nawet 24 h przed porodem
Nie wiem czy taka doswiadczona, ale na tym etapie ciazy w moim przypadku wygladalo to tak, ze co jakis czas twardnial mi bardzo brzuch (szczegolnie w trakcie chodzenia) i ciagnelo mnie w podbrzuszu. Nie bylo to jakos specjalnie bolesne, ale dosyc nieprzyjemne.sandra może ty jako doświadczona mama coś mi odpowiesz??miałaś może takie bóle podbrzusza???
![]()