Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

że jak można go rozpoznać? bo ja nadal nie wiem 

moze lepiej skontaktuj sie z lekarzem?
po co masz się męczyć i denerwować :-(
i jeszcze powiedziała, żeby koniecznie spojrzeć na zegarek, żeby potem precyzyjnie określić kiedy te wody odeszły jak spytają sie nas w szpitalu! :-)
bo wody to wiadomo 
Wyobraź sobie, że ja słyszę że mam za mały brzuszek, że za mało przytyłam, że nie powinnam się odchudzać!!!! Wkurza mnie to,U mnie tez tak jest, że już cięzko mi cokolwiek robic w domu, a ma zwolnieniu jestem od 16 tygodnia, bo nie chciałam sie narażac na stresy w pracy, bo aż rok czekalismy na to dzieciątko i wolałam miec spokoj.
Teraz jestem bardzo ociężała i nieporadna, co czesto mnie denerwuje bo nie lubie byc az tak zależna od kogoś.Mąż mi nawet pomaga wyjśc z wanny bo jak sie położe, żeby sie zrelaksowac to nie mogę sie podnieścsmieje się, że woda mnie wciąga.A wiecie co mnie najbardziej denerwuje jak któras z kolei osoba mi mówi, że jestem wielka, że mam wielgachny brzuch i ze ona to w ciązy az takiego nie miała.Staesznie mi wtedy przykro :-
no:bo czuję sie jak prawdziwa słonica.
Macie cos takiego czasami???
bo mówia to osoby, które mnie nie znają. Nie odchudzam się i nigdy tego zresztą nie robiłam. Mało przytyłam, ale nie dlatego, że nie jadłam czy jakieś dietetyczne produkty. Od zawsze jadłam wszystko na co miałam ochotę, w ilościach wiele koleżanek przyprawiających o zawrpty głowy.
mi brzuch tez twardnieje ale oprócz tego boli podbrzusze i krzyże

jak chodzę to boli mniej
ale poleżeć się nie da

ja byłam na usg w 33 tyg i dzidziuś miał ok 1600g