Raabit przekaz pozdrowienia dla Sylwii:-) Biedna współczuje, że musi tam tak leżec a ona przecież niecierpi takiego czekania....

mnie lekarz kazała wczoraj od 9 do 15 liczyc ruchy dziecka, jak nalicze 10 do 15-tej to ok a jak nie to zpital, ale ja te 10 ruchow to w ciagu godziny moge naliczyc:dull: a potem juz nie licze bo po co.Wydaje mi sie ze to za długi czas na naliczenie 10 ruchow, no ale skoro ordynator tak kazał to ja sie nie sprzeciwiam.Tylko czy a wzmozona katywnośc to jest cos dobrego???
Ale soenbie wyszukuje problemy co???
Kurde ciekawe jak tam KIra ma ktos do niej numer??

mnie lekarz kazała wczoraj od 9 do 15 liczyc ruchy dziecka, jak nalicze 10 do 15-tej to ok a jak nie to zpital, ale ja te 10 ruchow to w ciagu godziny moge naliczyc:dull: a potem juz nie licze bo po co.Wydaje mi sie ze to za długi czas na naliczenie 10 ruchow, no ale skoro ordynator tak kazał to ja sie nie sprzeciwiam.Tylko czy a wzmozona katywnośc to jest cos dobrego???
Ale soenbie wyszukuje problemy co???
Kurde ciekawe jak tam KIra ma ktos do niej numer??

ale ja codziennie cos posprzatam,łaze codziennie po schodach,czasem nawet zbiegam
i nigdy mi sie nic nie dzieje,ale teraz nic nie odczuwam a jak przyjdzie ból to zapewne będe przerazona i nie bede wiedziec co robic

)no to w takim wypadku prosze przyjsc jutro na KTG"