reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Mnie również bardzo przykro Zanetko:-( . Trzymaj się kochana.
Te trzy pierwsze miesiące są okropne, takie pełne niepewności, strachu.

reklama
hej kobietki
ja nie wytrzymałam i dziś byłam u swojego gina że by sprawdził czy jest tętno bo do srody bym chyba oszalała wiec odpukać tętno jest jutro zatem biegne na badania a w środe ide na wizyte i usg :-)

Żanetko, bardzo Ci współczuję. Sama to kiedyś przeżyłam z I ciążą. Dobrze że masz już jedno maleństwo. Trzymaj się!!

Witajcie KObiety. W tym gorąco witam Magde 25 z październikówek:) Moja wizyta u gina przebiegła pomyślnie i serducho biło pięknie. Oczywiście nei musze dodawać ze dalej sie denerwuje (29 mam kolejne usg). Także Zdanka ciesze się ze sie uspokoiłas i że z dzidzą wszystko ok!!:-)

Słuchajcie czy Was bolą piersi? Bo mnie zupełnei nic, a nie potrafie sobie przypomniec czy jak z Iga bylam w ciązy czy bolały czy nie:no:
Jestem teraz w 8 tc.
Własnie suwaczek sobie założe zaraz, chyba ze mi ktos w pracy przerwie.:confused:

Dziewczyny, w kt miejscu dodałyście suwaczek bo mam przygotowany a nie wiem gdzie dodac. Dodawałam w podpisie ale nic nie wyszło, Po rekonstrukcji strony nie moge sie połapać:eek:

hej dziewczynki! bylam dzis na wizycie u ginki z wynikami badan :) Pani doktor powiedziala mi, ze jestem super idealnie zdrowa ciezarna. hehehe smieszne slowo CIEZARNA ;P wcale sie taka nie czuje jeszcze :) Macica ladnie powiekszona, szyjka ok. Ogolnie wszsytko gra. nastepna wizyta i usg 5ego lutego :)

reklama
Lidka mnie w poprzedniej ciąży nazywano CIĘŻARÓWKĄ. Chociaż bardzo długo nie było po mnie nic widać , bo dopiero pod koniec siódmego miesiąca sąsiedzi się zorientowali (dodam , że było to latem). Za to potem brzuch rósł z dnia na dzień praktycznie z chwilą gdy tylko zaczęłam ósmy miesiąc. Za wiele jednak nie przytyłam i trzy miesiące po urodzeniu Weroniki ważyłam dwa kilo mniej niż przed ciążą.

Do góry