Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
przy pierwszej wizycie a byłam w 6 tyg pęcherz płodowy wygladał na 4 tydz, lekarz nie kazał sie niepokoić bo malenstwo miało nadrobić, teraz był 12 tydzien a rozwój zatrzymał sie na 6 tyg .... płód był z wadą rozwojową i martwy... :-( :-( :-(
Witam wszystkie mamy obecne i przyszłe
Niedawno dowiedziałam się, że w moim brzuszku zamieszkała mała fasolka Wg ostatniego usg jest to 9 tydzień i mierzy ok 1,5 - 2 cm :-)
Żaneta tak mi przykro
a swoją drogą nastraszyłaś mnie bo ja też jak byłam ostatnio u gina to tętna jeszcze nie było a teraz na kolejną wizyte ide w środe dopiero o ranyyy:sick:
zaneta- bardzo mi przykro! :-(
Przepraszam , ze sie tak dopytuje, ale mimo, ze ciaza sie nie rozwijala ty czulas sie dobrze? nie mialas jakis plamien itp?
Ja dzisiaj byłam na pierwszej wizycie u ginekologa. Potwierdziła, że wszystko wskazuje na ciąże, zrobiła mi badanie ogólne, ale na USG ide dopiero 8 lutego i wtedy będę już pewna i spokojniejsza jak się upewnię, że wszystko jest ok.