reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

reklama
Witam kobietki w ten cudowny sloneczny dzionek!

Viviana jak przygotowania i samopoczucie przed weselem? Snem sie nie przejmuj bo w rzeczywistosci zawsze jest odwrotnie:happy:Pokaz zdjecia z wesela. Hm.....mnie tez to czeka:tak:

Ide na spacerek:tak:kupie kotu jedzonko i sobie cos przy okazji:cool2:

Witam:-)
U mnie tez piękna pogoda. Właśnie założyłam spódnice, którą kupiłam sobie parę tygodni temu. Była o dużo za duża i proszę dziś leży wspaniale.
Dziewczyny wiem, że to może jeszcze za wcześnie, ale chciałam as zapytać co myślicie o znieczuleniu w czasie porodu.

Tez dzis ubralam moje spodnie ciazowe, kupilam juz dosc dawno,numer 38(jak zawsze) i dlugo mi spadaly, ale dzis odkrylam ze maja regulacje z tylu:-), ale co z tego jak sobie pomniejszylam to takie pomarszczone z tylu:-(beznadziejnie to wyglada, jak worek:eek:!!!!Na brzuchu ukladaja sie swietnie ale z tylu okropnie :oo2::oo2::oo2:

O znieczuleniu nie wiem co myslec, lepiej kobitki ktore rodzily sie wypowiedza.Pewnie jak bardzo bedzie bolalo to ze znieczuleniem latwiej.
Ze znieczuleniem czy bez i tak sie boje....:baffled:

Viviana
bede trzymala kciuki!!!!!

Taki dres ostatnio znalazlam na allegro, chyba bedzie wygodny ??

183205381

reklama
Fajny pomysl z tymi spodniami, tak wysoko osadzony ten elastyczny wklad, moje sa nisko osadzone, takie normalne dzinsy z elastyczna wstawka na brzuchu(wyslalbym zdjecie ale nie umiem) i sciaga sie je tak na krzyzu,z dobrej firmy, kupe kasy i teraz zaluje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry