reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

A ja zastrzyki w dupsko od 8 do 14 tyg. coś na k... do dzis mnie boli pupcia. Może i chemia, ale ....moja kuzynka urodziła dzidzie w 6 mcu - 350g. przezyło.Ma 3 latka niedawno zaczeło mówić. od specjalist do specjalisty teraz jeżdżą. Robią mu papkę, bo ma słaby przełyczek. Nagle dostała skurczy i .... dzidzia.

reklama
Karola nospa rozluźnia.Czyli zapobiega przedwszesnym skurczom. Tak samo magnez. Wapń natomiast, powoduje skurcze. Ja nie miałam skurczów, ale ginek na pierwszej wizycie powiedział "lepiej dmuchać na zimne" Przepisał zastrzyki z progest. nospe i magnez

Witam po weekendzie. U mnie byl bardzo wycieczkowy i rodzinny:happy:
Porobilismy troche zdjec to wysle na inne watki - takie swieze:tak:
Miarki jeszcze nie kupilam , takze nie wpisze sie na wymiary:-(, moze jutro???

Viviana jak tam po weselu??????:eek:

Lidka
mnie tez biodra bola, czasam to nawet z lozka sie zwlec nie umiem, ale jak sobie posiedze troche na pilce (taka wielka dla ciezarowek)albo pospaceruje, to mi jakos przechodzi, najgorzej wstac po lezeniu w lozku:szok:

Sylwia
z tymi wczesniakami to ty masz racje, ja ubranka,kocyki,smoczki,skarpetki,zabawki mam juz pokupione, dopiero w przyszlym miesiacu bierzemy sie za reszte bo teraz mamy inny wydatek - zmieniamy auto:-)
Lekow zadnych nie biore ,jedynie witaminy.Aha i kiedy mialam grype i goraczke to paracetamol, a to tez tylko moze 2 razy, potem letni prysznic na zbicie goraczki.

Jestem ciekawa jaka pogoda w Polsce, bo u mnie jest LATO!!!okolo 30 stopni, ludzi prawie nago laza:confused:
Mrozik a jak tam z twoim szefem? hormony sie mu uspokoily???:-D:-D

Ide powysylac fotki z brzuchem i takie tam....

Ola - mój szef to co 5 minut ma inny humor :szok: :-D . Gorzej niż kobieta w ciąży ;-) . Ale na razie sobie uzmysłowił że nie moze mnie przemęczać, chyba dlatego że brzuszek coraz lepiej widać a ja w dopasowanych ciuszkach chodzę. Ale tylko czekać aż mu coś strzeli do głowy, dlatego w czwartek ide po zwolnienie i od piątku 2 tygodnie odpoczynku. Później zobacze co dalej robić...
A pogoda u mnie bardzo ładna, ale nie 30 stopni, co najwyżej do 20 dochodzi. Już do buzi zaczęłam krem z filtrem używać, teraz do reszty ciałka trzeba zakupić, bo niedługo rozbierać się zacznę ;-)​

reklama
Z tym kremem mrozik to super pomysl, ale wiesz co slyszalam? ze ciezarowki nie powinny przebywac za dlugo na sloncu, czy to prawda, ja i tak bym nie dala rady, sapie, dysze, dusze sie:szok::szok:,przed ciaza uwielbialam slonce, teraz sie mecze:eek:
U mnie maly cos sie przestal ruszac, moze od pogody -tak goraco, czasami sie wiertnie i to tyle.:dry:

Do góry