reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Jeśli chodzi o leki to brałam Duphaston, teraz Centrum Materna i Magnez z vit. B6. No-spe biorę tylko sporadycznie, w razie potrzeby.
Byłam dzisiaj w Poradni diabetologicznej. Jutro jade na badanie cukru - glukoza 75 i potem okaże się co dalej.

reklama
Ola - prawdą jest że nie wolno przesiadywac na słońcu, no ale nawet jak z pracy do domku czy na spacerek to trzeba się wysmarować, bo w ciąży są predyspozycje do plam, nie wiem jak one się fachowo naywają...​

Rany, plamy?????lepiej sie zaczac ubierac jak te a Afganistanie, co by potem te plamy nie zostaly:szok: Ja znowu slyszalam ze dla bobo jest to tez niezbyt komfortowe, nie lubi za wysokich temperatur a kiedy kobitka ma goraczke to nawet niebezpieczne dla bobo.No coz , trzeba uwazac.

A ja ostatnio mam czas rozmyslania, i tak mysle czasami jak to bylo kiedys, luz blus, momentami nie wierze ze jestem w ciazy, po ostatniej 4 godzinnej rozmowie z moja super przyjaciolka, stwierdzilysmy ze sie ......starzejemy:szok:, hm, ale musze dodac ze jestem z tego powodu bardzo szczesliwa:-D:-D

Jeśli chodzi o ciepło i bobasa, to na pewno nie wolno go nagrzewać, nawet przez brzuszek. Nawet na swiatło źle reaguje, to wyczytałam ostanio. Jak napszykład chodzi mamusia z gołym brzuszkiem i świeci ostre słońce, to maluch potrafi zasłaniać oczka i nawet odwrócić sie tyłem do światła​

Jejku - tyle tu piszemy ostatnio, a dalej dziewczyny z września i października bardziej wygadane od nas - chyba muszę podejrzeć o czym one tak plotkują :-D

Ja mysle ze nas jest poprostu malo, i nie wiem czy tak jest naprawde ale moze nie wszystkie nasze sierpnioweczki maja staly dostep do neta?:-(Dlatego.
A mnie sie wydaje ze i tak u nas jest superancko, kochane dziewuszki jestesmy, czasami mniej rozmowno, czasami wiecej ale zawsze razem:-D

reklama
Mrozik przeniose ta rozmowe o zmarlych na watek glowny bo tam troche za duzo sie chyba rozgadalysmy:-D:-D:-D:-D odnosnie tych podobizn zmarlych - straszne!!!!Bardzo mi nieswojo bylo wtedy,pamietam, smutne.

Do góry