Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
strasznie mi sie nie chce,ale musze bo coraz mniej czasu.
póżniej wstawie zdjęcie brzuszka żebyście mogły zobaczyć jak wygladam ;-) ja też niemam dziś najlepszego dnia mały dziś mało sie wierci i też musze pisać prace i siedzimy sobie sami... tatusia niemam jakoś smutno ale dobrze że jesteście, vivianna napewno miała piękny ślub pogoda super... ja także mam rocznice ślubu za 13dni!pierwszą tak szybko czas leci ze szok mama moja od wczoraj zaczełam kupować ubranka dla małego pokazała mi je ale zaraz schowała jejku jakie małe te ubranka szok juz niemoge sie doczekac kiedy wezme taki cud na ręce nawet niewiem czy sobie poradze bo to moje pierwsze... teść i mój tato też mnie wkurzają wiec sie tym Kasiu niemartw niejesteś sama
,
fakt niepowiem fajny zniego człowiek ale czasem potrafi tak wnerwić i lubi faworyzować czego niecierpie kiedy masz obrone? ja na poczatku lipca
żeby tylko go nikt nieprosił o pomoc bo on niema czasu dlatego nauczyłam sie jednego zawsze liczyc tylko na siebie no i masz tu nas możesz zawsze napisać jak cie cos wkurza, uciekam narazie odezwe sie później:-)