reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Madeline - a czemu nie chcesz do szkoły rodzenia?
Oczywiście że się pomodliłam. Na 23 maja zamówiłam msze za zdrowie maluszka, za wasze tez się oczywiście pomodlę :tak:

reklama
Byłam w lesie na spacerku. Potem zjadłam loda. A teraz naszła mnie ochotka na kwaśny owoc np. kiwi , pomarańcza. Ale w sklepie tylko mango było Oczywiście kupiłam i zjadłam, ale to nie to....:-(
Będzie ładna pogoda, bo mój skarbek bryka:-)

Kasiu puki masz okazje i ochote no i dobre samopoczucie to dobrze zrobi Ci taki wypad ja niestyt niedam rady jechac w te wakcje:-( ale w następne napewno wybiore sie do trójmiasta ode mnie to 2godziny także mozna wytrzymać:tak: ale wszystko zalezy od ciebie i twojego samopoczucia, jestem w szoku że niema juz miejsc jak była motelu Bursztyn Motel przy samym morzu.
Madeline ja mam bajki z gazety zbierałam je przed ciąża już:-D staram sie od czasu do czasu czytać małemu:-Djak twoje samopoczucie moje tez teraz takie sobie:-(
Mrozik dzięki za modlitwe to wazne dla mnie, znajomi zamówili msze na 8 czerwca dziękczynna za skończone studia i za szczęśliwe rozwiązanie dla mnie:tak:tez pomodle sie za nas wsztystkie!

Kasia no to czekamy na Ciebie w Sopocie!! :-) A kiedy ten wyjazd masz??

Ola to nosidełko nazywa się Chicco GO, dość popularne ale się sprawdziło.

Madeline no niezły ten filmik, tak to właśnie wygląda pod koniec ciąży :tak:

A my jutro do lasu wyjeżdzamy, wracamy we wtorek albo środę :cool2: ale się cieszę, trochę poodpoczywam i poleniuchu'ję.

Cześć dziewczynki:-) Ale mnie długo nie bylo:tak: Ale jeżdze po
Polsce:laugh2: jutro znowu wybywam:tak:
Po koleji:-p Madeline- swietne linki.Jesłi chodzi o kopniaki to ja mam różnie.Wczoraj wieczorem to miałam popis i nawet Marcin czuł z każdej stron,jakby mały był wszędzie.Niesamowite uczucie i nie bolesne.czasem jak sie zapedzi i skopie mnie po odbycie to niezbyt miłe,ale ogólnie to tylko czekam na kopniaki :tak: :-)
Włoski farbowałami jest ok,cole czasem sobie łykne,a co;-)
Do szkoły rodzenia ide jak juz wczesniej pisałam bo chce:-) i Marcin też bardzo chce:-)
Sylwia-Sliczna bluzeczka:tak:

Naura i Kira udanego wyjazdu i słonecznej pogody!
ja juz uciekam jakaś zmęczona jestem, dobrej i spokojnej nocy dla Was mamusie ja odezwe sie prawdopodobnie w niedziele bo zostawiam laptopa mojemu bratu wiec bede bez kompa:-(
Wszystkiego dobrego dla Was i udanego weekendu dla wszystkich!!!!

To ja się już pożegnam, bo jutro to czasu na kompa mieć nie będę.
Miłego weekendu dziewczynki, zdrówka i dobrego samopoczucia!!

A ja teraz nie mogę spać:baffled: mały też kopie jak nie wiem co dzis. Mój M to już od dawna czuł kopniaki. No i po kolei odpowiadam

Kira24 A widzisz już jak skarbek faluje gdy się porusza. To jest dopiero cos hehe:)
Natalka Z samopoczuciem kiepsko teraz mnie M zaczyna wkurzać sama nie wiem czym mam burze hormonów tak to tłumacze...:dry:A co u Ciebie jak samopoczucie i jak z Mężem pewnie już wszystko dobrze:-D
Mrozik dziekuje z całego serduszka za modlitwę.
Do szkoły się nie wybieram bo trochę miałabym daleko a samochodem nie jeżdżę bo się sama boje teraz w ciąży a mój M nie ma za bardzo czasu. W końcu pracuje za nasza trójkę bo ja już dawno powiedziałam STOP pracy.Autobusem nie usmiecha mi się wiec odpada szkoła rodzenia. A oglądać sale mam jechać w 30 tygodniu więc jakos poznam personel. Z reszta wiem że będzie przy mnie moja położna więc nie mam się czego bać fajna babka z niej:-D:-D:-D Ok dziewczynki ja pójde się położyc mam nadzieję że zasnę. Pozdrawiam Was i słodkie maleństwa w brzuszkach:-D:-D:-D
A cieszę się że podobały Wam się filmiki:tak::tak::tak:

Madeline widze jak mi sie brzuch porusza,ale to takie malutkie ruchy,delikatne falowanie,chociaz ostatnio nawet moja mama zobaczyla:tak: Uwielbiam to,te kopniecia,przekrecenia,falowanie,czkawke:-) strasznie mi bedzie tego brakowac:tak:

reklama
Cześc dziewczynki.Poprosze was o pomoc.Albo radę.
Strasznie mnie boli brzuch w dole,i po bokach,zupełnie jak bóle więzadłowe,ale duzo mocniejsze.:no: wczoraj wieczorem nie mogłam wstać z łózka,aż sie popłakałam z bezsilności.Czuje sie troszke jak kaleka.Fakt że sie wczoraj troche nadwyrężyłam bo i spacerek i bodbiec trzeba było:sick: Ale czy to normalne zeby az tak bolało?Dzidzie czuje normalnie,kopie jak szalone,zupełnie nie wiem co mam myśleć,a mój gin na urlopie,bedzie po 10.05 dopiero:-( :hmm: Kupiłam sobie dzis no spe wziełam 2 ale nie pomogło,może troszke:hmm:

Do góry