reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Madeline fimik niesamowity!!!

Naur pisalas o tym nosidelku w ktorym bobo lezy , bokiem, siedzi, itd, a nie masz zdjecia albo gdzies jakiejs stronki na allegro???

reklama
Ja bym musiała jeździć 20 km do szkoły rodzenia. Z brzuszkiem boję się sama prowadzić ( czarne scenariusze) , a A ( Artur) nie zawsze by mógł mnie zawieźć.
Ech kobitki:-)Tak o tych burgerach mówiłyście, że poszłam do sklepu kupiłam kotlety hamburgerowe, bułeczki, kiszone ogórki( resztę miałam w domku). I dziś na obiad zupa szczawiowa i HAMBURERY ( miał być kurczak). A zjadł 3 szt ----------b. zadowolony, ja wpakowałam 2. Brzuch po jedzeniu ma 105 cm:-D
Tu mój brzuch w tej bluzeczce z allegro;-)

Hej dziewczyny.
Madeline świetne filmiki.
Natalka moj smerf tez dzis strasznie spokojny,chyba ze dwa razy sie odezwał :-(

mam dzis do kitu dzien.mamy dzis jechac do moch rodzicow na rozno,mam nadzieje ze dojdzie to do skutku,choc w sumie nie mam na nic ochoty,mam wszystkiego dość.

Naur zamowilam sobie domek w Sopocie, w Maryli,choc w sumie na 100% to nie wiem czy pojedziemy,ale musialam zaklepac bo juz nie ma mejsc :confused: mam czas na wyslanie zaliczki do 20 maja,w sumie to coraz bardziej chce jechac,zeby sobie odpoczac.

sylwia31 Tak wyobrażam to sobie tak i nie mam USG w domu a chciałabym :-p:-p:-p Fajniutki brzuszek tak poza tym.
Też nie mam zamaru chodzic do szkoły rodzenia.
No i zaczynam od dzis kompletować bajki dla małego trochę już ich sciągnełam teraz tylko na płytki i wio:-D Z samopoczuciem u mnie tak sobie postaram się gdzie wyjsc i może bedzie mi lepiej.:tak:Pozdrawiam

Też bym chciała mieć w domu usg:-).Jeżdże na wizyty co 3 tyg i MUSI BYć USG:-D.Taka cikawska jestem. Ale za tydzień mam 3d, to podejrze:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry