Hej dziewczyny :-)
faktycznie wszystkie wybyły na weekend.
ja wczoraj bylam na grillu u kuzynów,a dzis..hmmm...brzydka pogoda ale mimo to nie chce mi sie siedziec w domu,zjadlabym jakies lodziki:-)
jutro musze jechac na uczelnie oddac prace
Madziara bidulko wspolczuje takiej sąsiadki
no ok uberam sie i wywleke gdzies mojego A.:-)
trzymajcie sie,udanej niedzieli ;-)
faktycznie wszystkie wybyły na weekend.
ja wczoraj bylam na grillu u kuzynów,a dzis..hmmm...brzydka pogoda ale mimo to nie chce mi sie siedziec w domu,zjadlabym jakies lodziki:-)
jutro musze jechac na uczelnie oddac prace
Madziara bidulko wspolczuje takiej sąsiadki
no ok uberam sie i wywleke gdzies mojego A.:-)
trzymajcie sie,udanej niedzieli ;-)

, ale trudno dla dzidzi moge i 108kg ważyc, strasznie mnie dziś głowa boli, pogoda piękna no i musze sie pochwalic ze tez jestesmy juz po remoncie sciany pomalowane jade odebrac firanki i posciel z pralni i bedzie pieknie. Przysłali mi lezaczek:-) polecam naprawde fajny i oderazu weselej w pokoiku, zamówiliśmy komode na ubranka i teraz czekam na mebelki, ma pytanie czy jak kupujecie teraz łożeczka to je odrazu składacie bo ja sie zastanawiam łożeczko bede miała za dwa tygodnie dostaniemy od znajomych po ich synku i tak sie zastanwiam. Rocznica ślubu naprawde było miło i odpukac narazie nie jest źle ale czy to na długo niemam pojęcia, mój mały tez potrafi delkatnie przez cały dzień pukać dziś odbudział sie w nocy troche pokopał i rano i teraz spokój,
mozna sie wkurzyc!