natalka_25
Sierpniowa mama'07
To dobrze napewno bede trzymać kciuki ja ma w środe na 16ta napewno naoisze jak było prosze trzymajcie kciuki w środe. Ostatnio miałam głupie myśli i sen wiec troche sie denerwuje ale mam jeszcze troche czasu.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale ubranka zawsze trzeba wyprac,czy nowe czy używane-wypierz po swojemu.Ja zakupiłam proszek Lovella i wszystko mam już poprane,poprasowane(zabijamy dodatkowe bakterie) i poukładane w nowej komodzie
Co do łóżeczka to sama sie nad tym zastanawiam,ale na dniach zmieniamy łóżko i robimy małe przemeblowanie wiec chyba od razu łózeczko wstawie zeby sie potem z nim nie bujać
Pościeli jeszcze nie mam ale mam materac,wiec niech sobie lezy,kocem przykryje i bedzie ok
Juz nie moge sie doczekac...
A u mnie coz maly daje popalic czasem juz na prawde nie moge tak sie wypina. Ja za jakies dwa tygodnie wszystko zaczn prac zeby bylo swieze na tyle a pozniej najwyzej jeszcze raz... Strasznie sie boje tych wszystkich bakterii Wy tez tak macie??
Pozdrowionka dla Mamus i dzieciatek
.
. Powrót do pracy jednak mnie wymeczył, ale to dobrze, bo mi sie teraz dobrze pośpi ;-)
a do tego nerwowa jestem i nie mam humoru

:sick::sick:
o szefie mowie, pozdrow kolesia odemnie