reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

reklama
Dziewczynki jeżeli nie macie lampki , która będzie w nocy przy bobasku, to propnuję takie cudeńko. Ja mam taką od 2 lat - i jeszcze ją bardzo lubię. Mam w kolorze zielonym- na taki mam sypialnie. Daje niesamowite efekty. Myśle, że jak nasze bobasy staną się bardziej kumate :-) będą wodzić oczkami z " świetlikami"na ścianach i suficieNASTROJOWA LAMPA FALA Z CEKINAMI SUPER EFEKT (219686065) - Aukcje internetowe Allegro

Kasiu - pewnie za dużo " Pszczółki Mai" się naoglądała:-) i ma takie prymitywne skojarzenia. Jak chłopczyk Alan - mąż tak chciał ( mi średnio sie podoba) dziewczynka- Maja( mężowi przypadło bardzo do gustu). Głaszcze mnie po brzuchu i mówi "Majeczka- rośnij:-) brządcu"

Co to wogóle jest za wtrącanie sie teściowych do wyboru imienia! :szok: moja teściowa też chciała przeforsowac imie które bardzo jej sie podobało! jak powiedziała jakie to imie to myślałam ze spadne z krzesła! a to imie to MIESZKO :szok::-D:baffled::angry::-):wściekła/y:

hejka :)

VIIVIANA I CLAUDI gratuluje bobaskow :)

u nas niestety nie robia lewatywy, ale wydaje mi sie ze podczas porodu nie bedzie czasu na myslenie czy mamy ogolona broche czy czegos nie narobimy :) bedziemy w tym czasie pewnie tylko modlic sie zeby bobas jak najszybciej wylazl z nas :)

bol brzucha juz mi minal. uff jak dobrze, teraz wiem jak dziewczyny cierpialy z tymi roznymi bolami :(

dzisiaj biore prysznic, wycieram sie a tu patrze na tylku rozstepy hehehe szok dobrze ze tylko jak narazie na tylku, a glupia bylam bo moglam sie smarowac a tak sobie to olalam i teraz wychodza efekty, coz czlowiek mysli po fakcie :(

reklama
Janbor - widzisz co za ironia losu, a ja wolalabym tak jak wy czekac az sie naturalnie zacznie, a nie moge :-(

Kasia - tak swoja droga to jak dzwonilam w piatek i pytalam o termin jaki proponuje to powiedzial: 1-szego lub 3-ciego sierpnia, prosze wybrac co pani bardziej pasuje, wybralam pozniejszy termin - nie tyle ze mi sie nie spieszy, ale wole by mala posiedziala w brzuszku mozliwie jak najdluzej, ale jednak bez podejmowania ryzyka ze zacznie sie akcja naturalna,
moja pierwsza coreczke urodzilam dokladnie ostatniego dnia 39-tego tygodnia (tydzien przed terminem)

Gosia - wiem ze pewnosci nie masz, bo to co wychodzi na pewno nie ma etykietki z napisem "czop", bardziej chodzi mi o to, ze to moga byc uplawy lub saczace sie wody plodowe - a przy tym tez trzeba reagowac... choc przyznam, ze po tym co napisalas ostatnio ze jest podbarwiony to stawialabym mimo wszystko na czop (doswiadczen nie mam bo swego nigdy nie widzialam) :eek:

Raabit - w zyciu poznalam jednego "Mieszka", ktory swoja droga w Mragowie "mieszka" ... - a co do wyboru imion - mysle ze to sprawa tylko i wylacznie rodzicow, bo oni beda uzywac go najczesciej, najlepiej by bylo gdyby imiona wybieralo sobie dziecko, no ale to przeciez niemozliwe...
dobrze chociaz, ze wiecej w tym temacie maja do powiedzenia mamy, bo jak nic bylabym Bogumila - a to mi sie srednio usmiecha (sorki wszystkie Bogumily)

Do góry