reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Raabit super, ze z Maciusiem wszystko dobrze ale szkoda, że sie jednak uparł i nadal nózie ma w dół, no ale na to, to sie juz nastawiałas:-( a jesli chodzi o Twoją cesarke to może to rzeczywsiće lepiej poczekac na naturalny sygnał organizmu niz na patologii leżec i wysłuchiwac:szok::no: jak widac co lekarz to opinia, bo np Edyta80 mas juz ustalony termin cesarki.
Jesli chodzi o symptomy porodowe to widze ze mamy podobne bo ja tez mam niewielkie rozwarcie i na razie musze sie uzbroic w cierpliwośc ale w przyszłym tygodniu KTG i badanie w szpitalu i moze cos do tego czasu sie ruszy, kto wie:dull:

reklama
KIRA - napisałaś coś się ruszyło- a ja no Karola rodzi:-) Ale dobre i to. Ja nie mogę leżeć, bo mam wrazenie, ze macica wypcha mi zołądek przez gardło:sorry:

Janbor wiem właśnie Edyta ma termin cesarki na 10.08 czyli w moim planowanym terminie porodu :tak:
No trudno nie pozostaje mi nic innego jak tylko czekać :tak: ale cuzje sie jak na bombie zegarowej która w każdej chwili może wybuchnąć :szok::-)

Sylwia Ty to masz niezłe porównania:-)

Kira zapomniałam napisać, że bardzo sie ciesze, że Ci sie jednak udało cos załatwić z tym szpitalem.Czasa,mi niestety trzeba miec znajomości ale lepsze to niz trwanie w niepewności i stresie tym bardziej, ze ty to juz na prawde na wylocie jesteś;-) To teraz pozostaje nam trzymac kciuki, żeby wszystko było dobrze.

Ja tak własnie kiedys rozmawiałam z Edytką, że fajnie by było jakbyscie urodziły w tym samym terminie to byśmy miały takie forumowe "bliźnieta":-);-)

Raabit niestety nikt nichciał ze mna rozmawiać w szpitalu ale jutro ide na ktg prywatnie i do swojego lekarza. Ja tez myślałam ze jak maluszek sie duzo rusza to jest ok, jestem dobrej myśli tak musze myslec bo zwariuje jutro sie wszystko wyjasni a tak apropo to po wyjsciu ze szpitalu mój mały jeszcze troche sie w brzuszku pobawił i był spokój policzyłam teraz ruchy i jest ok takze ja sama niewim co mam myślec.

Kira dobrze ze masz znajpmości bedzie dobrze i oczywiście trzyama kciukasy!!!!

Natalka dla mnie to jest nie do pomyślenia ze nikt nie chciał z tobą rozmawiać! trzeba było awanture zrobić! no ale wiem jak to jest w naszej ukochanej służbie zdrowia :wściekła/y::no:

Kira dobrze ze załątwiłaś sobie wizyte po znajomosci :tak: chociaz z drugiej strony to przykre, że w inny sposób nie można u nas w Polsce niczego załatwić koszmar :wściekła/y::no::szok:

Janbor no fajnie by było gdybym urodziła w tym samym terminie co Edytka :tak: ale czy moje dziecko mnie posłucha? jak widać robi co chce i zdanie mamusi ma w nosie! niech sie tylko urodzi to już ja go wezme w obroty hihihi:-D

Tak sobie myśle, że ja mogłabym urodzić nawet 31 sierpnia, tylko zeby ktoś na 100% powiedział,że wtedy to nastąpi. Ja nie lubię niespodzianek:no:

reklama
To co nas wykańcza to niepewność. W sumie nie jest mi jeszcze tak źle: zgaga, ból brzucha, bezsenność, ale cóż.............chciałam dzidziusia. Przeżyję- nie jestem dzieckiem. Do szału doprowadza mnie natomiast, niepewność- kiedy, jak , o której.Pomyślcie sobie: gdybyśmy miały podaną dokładną datę - o ile było by lżej:-)

Do góry