reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

reklama
EWELINA GRATULACJE!!

CLAUDI NO PO PROSTU BRAK MI SLOW TAKIE CUDO CI SIE URODZILO:)

Gosiu mam pytanko.piszesz ze rozwarcie masz juz spore co to znaczy spore? bo sie wlasnie zastanawiam czy 1,5cm-2cm to duzo? bo wlasciwie nic mi to nie mowi

bylam dzis u gin i pani mnie pyta czy wyplywa mi cos juz z piersi.ja na to ochoczo:NIE a pani podchodzi zdusila jedna druga i w sek pojawila sie siara.lekko sie zdziwilam.

Ola mnie tez strasznie ciekawi jak wygląda taki dzien i noc z bobaskiem,ale jakos zadna z dziewczyn nie chce nic napisac,tzn moze by chciala ale nie ma czasu:-(
Raabit szkoda ze Twoj mały nie obrócił sie głowka w dół,no ale choc mialas czas na osowjenie sie z ta myśla ze bedzie cesarka,no i fajne podejscie tego lekarza ze nie wyznaczyl terminu tylko czeka az dzidzi samo zdecyduje:tak:

wiecie co zastanawia mnie coś...bo niektorym to juz leciala siara,mi jeszcze nie,ale jak lekko scisnelam brodawki to pojawily sie kropki a teraz jak scisnelam to nie ma kompletnie nic,czy to zły objaw???ja jestem cały czas nastawiona na karmienie naturalne,nic innego nie wchodzilo w gre:-(

aaaneta wiesz że zapomniałam zapytać :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:ucieszyłam się że mam rozwarcie i nawet nie zapytałam jakie duże...Ale o ile się nie mylę to Naur po tym ostatnim badaniu u gina mówiła że ma 1,5 cm:tak::-D ja myślę że najważniejsze żeby wogóle się ruszyło:-)

Widzę że coraz bardziej gorączkujemy się przed tym ważnym dniem:szok: ale to chyba normalne że nie możemy się doczekać:tak::-DJa czuję się dziś nie najgorzej ale brzuch mocno boli:szok::tak:ale co tam-już niedługo;-)
Co do ruchów dzidzi to też słyszałam że krótko przed porodem słabną:tak:

Moja koleżanka urodziła wczoraj syna 4000g i 61 cm :szok::szok::szok:a ona malutka i szczuplutka:tak::szok: ciekawe jak tego dokonała:szok::-D

Kasia ja myślę że teraz nie ma znaczenia czy jest pokarm czy nie :no: dopiero po narodzinach dzidzi pokarm pojawia się na dobre:tak:ja też nieraz nie mam a nieraz budzę się rano z mokrą koszulką:szok::rofl2::-D

Kasia to podobno nie ma nic do rzeczy.Mi cieknie od długiego czasu a ostatnie pare tygodni to na odległość strzelam i meża wkurzam:-D,normalnie jakbym miala pod cisnieniem-i pomieszane żółte z białym,a moja koleżanka nie miala nic przez całą ciąże a teraz juz 2 tydz.karmi cycem i jest ok:tak:także mysle ze nie ma sie czym przejmowac a przynajmniej ominęły cie mokre koszulki po nocy i staniki pachnące mlekiem:-Da swoja droga dziwny zapach...
Mój mąż jak sie rano do mnie przytula to mówi że pachnę małym dzieckiem-słodkie:biggrin2:

u mnie w jednej cycy mleko w drugiej siara hehe

jakies skurcze mam licze i licze i polapac sie nie moge. zaczyna sie skurcz i za kilka sekund nastepny i badz tu madry i wez i licz hehe czarna magia

Dziewczynki a ja wpadłam tylko na chwilke , żeby Wam zyczyc spokojnych nocek bez bóli i częstego sikania:-):tak: :tak:Jutro nadrobie wieczorne posty bo dzisiaj chce troszke z mezusiem posiedziec:-) Trzymajcie sie cieplutko i ciekawe co jutrzejszy ranek przyniesie????

Tez slyszalam ze pokarm pojawia sie czesto po porodzie, takze te kobitki ktore jeszcze nie macie, nie martwcie sie na zapas:tak::tak:

Gosia a ja juz chcialam sie pytac o ciebie, a nawet stwierdzic ze jestes rozdwojona:huh:bo dlugo cie dzis nie bylo.
A tu Gosia 2w1:tak:i nawet w niezlej kondycji.

U mnie poczulam dzisiaj takie parcie malego w dol, jakby mi ciezar spadal w dol brzucha, nie boli ale takie uczucie ucisku, ciezkosci.Hm..Do tego wykreca sie na wszelkie sposoby ten moj kruszynek.
A rozwarcie na jednego palca mialam juz tydzien temu, to juz cos.

Bede uciekac , zycze wam kolorowych snow i udanej w miare komfortowo nocki.
Jutro z zapartym tchem znowu wlaczymy komputerek i bedziemy sprawdzac czy ktoras z nas nie jest juz przypadkiem ze swoim bobasem:-D:-D
Do jutra .

reklama
Do góry