Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

pozdrowionka!

normalnie dla mnie szok!! No ale nie próżnowałam, wzięłam kąpiel, zrobiłam pranie i prasowanie i troszkę posprzątałam
chyba nie minie mnie wizyta u dermatologa, ale jakoś się wybrać nie mogę... Mam nadzieję że spacer się udał;-)
a ja o gluten zapomniałam dziś zapytać, ale jeszcze mam czas, nie ma co się spieszyć;-)
narobiłaś smaka z tymi naleśnikami

:-( jeśli mogę zapytać to jaką mieliście wagę urodzeniową?

a macie jakąś młoda osóbkę czy starszą doświadczoną panią? A co do lekarza to jesli nie zmienic to zasięgnij chociaż porady innego, na pewno nie zaszkodzi

Tak mnie rano glowa bolala, ze na oczy nie widzialam i tylko czekalam kiedy ona zasnie a ja razem z nia
:-)
. Corcia oczywiscie wpatruje sie bardzo. Staramy sie aby jak najmniej ogladala

:-) Aleńka cały czas ma katarek, ale wydaje mi się, że to od suchego powietrza, bo po przyjściu ze spaceru nie ma prawie w ogóle a pod wieczór i rano trzeba używać fridy. Od wczoraj kładę mokry ręcznik na kaloryfer i zobaczymy czy pomoże.
Maly obuzil sie na karmienie o 1.30 i potem zamiast spac, postanowil... sie bawic! ale oczywiscie nie sam, tylko ciagle nas wolal. Walczylismy z synkiem , zeby usnal do 5!!! A ja z tego wszystkiego zasnelam dopiero o 6... na szczescie pospalam potem do 9.30, ale mimo wszystko to juz bylo przegiecie
Rozumiem, ze synek sie budzi bo ma potrzebe przytulenia, ale cos takiego, to juz przechodzi ludzkie pojecie 

Ale dzisiaj sloneczko swieci, wiec nadrobimy zaleglosci 
Dobrze ze dzien z niania udany - oby tak dalej 
moze to cos innego sie zrobilo... ehhh...
nie lubie zimna ogolnie, ale snieg zawsze mi sie dobrze kojarzy 
Nasze dzieciaczki juz coraz starsze, wiec coraz wiecej sa w stanie nam przekazac
Zycze powodzenia!

;-)