Witam!
Dzisiejsza noc super
Oliwka zasnela ok 21 i spala do 6, oczywiscie nakarmilam ja na spiocha o polnocy. Zobaczymy jak bedzie dzisiaj
Moj nastroj troche lepszy, martwie sie jednak zdrowiem moich rodzicow :9, ostatnio troszke podupadli na zdrowiu a z racji tego, ze sa przed 70 a ja jedynaczka martwie sie
75aga wspolczuje nocki. Oliwka wczoraj tez poplakiwala przez sen 2x, ale nie wybudzila sie i wystarczylo wziac ja na roczki i przytulic by sie uspokoila
Kunek ja sadze, ze moje problemy ze skora na dloniach wynikaja z tego, ze ja piore ciuszki Oliwki przewaznie recznie a piore je jeszcze w Jelpie (nie zuzylam jeszcze calego opakowania) choc czasami wypiore w zwyklym Persilu i zadnych problemow ze skora Oliwki nie mam
Kasiek zazdroszcze spania do 1 z mala. Ja im dluzej spie tym bardziej jestem zmeczona choc musze przespac minimum 6 h zeby jakotako funkcjonowac
Madlen80 z glebi serca wspolczuje nocki
Dzisiejsza noc super
Moj nastroj troche lepszy, martwie sie jednak zdrowiem moich rodzicow :9, ostatnio troszke podupadli na zdrowiu a z racji tego, ze sa przed 70 a ja jedynaczka martwie sie
75aga wspolczuje nocki. Oliwka wczoraj tez poplakiwala przez sen 2x, ale nie wybudzila sie i wystarczylo wziac ja na roczki i przytulic by sie uspokoila
Kunek ja sadze, ze moje problemy ze skora na dloniach wynikaja z tego, ze ja piore ciuszki Oliwki przewaznie recznie a piore je jeszcze w Jelpie (nie zuzylam jeszcze calego opakowania) choc czasami wypiore w zwyklym Persilu i zadnych problemow ze skora Oliwki nie mam
Kasiek zazdroszcze spania do 1 z mala. Ja im dluzej spie tym bardziej jestem zmeczona choc musze przespac minimum 6 h zeby jakotako funkcjonowac
Madlen80 z glebi serca wspolczuje nocki
Czesto nawet robie odwrotnie, ze w tym plynie piore tez swoje rzeczy
:-)
Nie dziwie sie , ze martwisz sie o rodzicow
, ja tez sie martwie o swoich, chociaz wiekowo sa duzo mlodsi od Twoich - kolo 50. Ale ciagle ciezko pracuja, zwlaszcza ojciec, calymi dniami, czesto do poznego wieczora
Co za kraj, chcą aby kobiety rodziły, ale dalej nie ma wsparcia.
urząd czynny od 8 ale kolejka ludzi stoi już przed 6 rano aby dostać numerek, normalnie paranoja
no ale u nas na małą wagę dołożyły się jeszcze problemy zdrowotne
wczoraj zrobił mi niespodziankę i od 9-20 spał do 12-20 aż w szoku byłam i zaglądałam co chwila do niego czy wszystko z nim ok. Teraz lepiej nich aż tyle nie śpi bo ok 13 chce iść z nim na spacer.