bry wieczór:-)
Emilka ma od wczoraj kaszel, ale póki co wychodzimy na spacerki, jak jej nie minie do piatku to sie wybierzemy do lekarza

Za to w czwartek mamy kolejne usg bioderek, mam nadzieje ze juz wszystko ok

;-)
Dzisiaj jadła zupkę marchewkowa z ryzem

wogole jestem pełna podziwu jak je z łyżeczki, czasem to nawet śliniak nie jest zabrudzony

a przy deserkach tak strasznie się męczyłyśmy - widocznie zupki jej bardziej smakują:-) wczoraj np. zjadła 1/3 słoiczka i wypiła po tym jeszcze 130ml mleka

A wogole to ile by musiała zjeść tego słoiczka żeby traktować to jako jeden pełny posiłek??
magdabede na pewno synek musi sie przyzwyczaic do spacerówki, wkońcu to jak nowe miejsce;-) pamietam jak Emi przyzwyczajała się do swojego leżaczka - też potrzeba było kilku dni. Mam nadzieje że spacerki macie już przyjemniejsze i bez przygód kółkowych;-):-)
Nikaa trzymam za Was kciuki, mocno trzymam... może jak odpoczniecie od siebie to jakoś uda Wam sie jeszcze skleić Wasz związek...

:-(Zgadzam sie z którąś z mamuś że szcześliwa mama to szczęśliwe dziecko;-) My z Emilą jesteśmy teraz nie wiem czy szczęśliwsze ale napewno spokojniejsze

w każdym razie próbuj i daj szanse - mam nadzieje że odmieni Wam sie na lepsze
Madlen u nas też gorzej... wczesniej Emila spała 14 godzin teraz śpi tylko 9-10 godz

hehe wiec mam z rewelacjyjnych tylko bardzo dobre nocki

mam nadzieje ze jakoś i Wam sie ustabilizują nocki;-)
75aga nie dziwie sie ze jestes przemeczona, moze dzis Amelka da Ci sie wyspać

a te kłótnie pewnie ze zmęczenia - nie zastanawiaj się co to będzie, bo na pewno będzie dobrze
Życzę spokojnych nocek, zwłaszcza tym mamusiom, których ostatnio dzieciaczki nie rozpieszczały