reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2009

slodziutka_e niestety mój mąż miewa sny prorocze. trochę to przerażające :baffled: ale prawdziwe
tylko jeszcze nie wiadomo czy ten sen o bliźniakach się spełni. Ale ja szczerze gdybym mogła wybierać wolałabym jedno zdrowe dziecko, zwłaszcza, że to nasze pierwsze.

Witaj meg, gratuluję dwóch kreseczek i powodzenia w szukaniu lekarza

reklama
Drogie Sierpniowe Mamusie!

Nie było mnie kilka dni a tu tyle postów i tyle nowych forumowiczek :-) Super, że jest nas coraz więcej :happy:

Ja powoli wracam do świata żywych. Nie wziełam antybiotyku, aczkolwiek chwilami tak się źle czułam ,że chciałam dać za wygraną i wziąć duomox. Prawie żadnej nocy nie przespałam od kilku dni (głównie z powodu gardła). Ale już jest lepiej. Świadczy o tym również to, że wreszcie miałam siłe by zasiąść do naszego forum :-) Ciesze się ze jesteśmy już na głównym atku :happy2::happy2::happy2:

Andziaa - świetnie rozumiem Twoje obawy. Ja mam ich całe mnóstwo. Cały czas mam w sobie strach, że coś może stać sie złego z maluszkiem... :-( Chyba mam po prostu za dużo czasu na myślenie. Dodatkowo martwi mnie to,że lekarka w badaniu nic nie zobaczyła. Zupełnie nic. Usg nie robiła bo stwierdziła,.że za wcześnie. Ale chyba powinna już coś widzieć??? Dostałam trochę badań do zrobienia, ale wszystko prywanie :baffled:

Pozdrawiam :-)

Witam wszystkie sierpniowe mamy 2009 :) Jestem tu pierwszy raz więc proszę o wyrozumiałość jeśli jakieś błędy zrobię przy wysyłaniu. Mam termin na 4 sierpnia. Pozdrawiam wszystkie mamy.

Witam Sierpnióweczki! Ja dziś byłam u lekarza i wg usg termin wyszedł mi na 7 sierpnia, piekna data;) To mój trzeci dzidziuś więc z jednej strony jestem przerazona, bo juz mam dwóch synków (3 i 4 latka), ale też jestem pełna nadziei, że to dziewczynka. Moi chłopcy bardzo chcą mieć siostrzyczkę, więc mam nadzieję, że uda się spełnnić ich marzenie. Zdrówka zyczę!!!!
Mam też pytanie, ktora z przyszłych mam już otrzymała skierowania na badania typu toksoplazmoza itp. - mam ich wyspianych strasznie dużo i cena też jest dośc wysoka a jakoś nie pamiętam bym przy pierwszych moich chłopcach, miała aż tyle badań.:-) Pozdrawiam

Emilio myslę dokładnie tak samo jak Ty. Póki co niech będzie choć jedno ale zdrowe. A jeśli sny ma prorocze...;-) Kiedy masz wizytę i usg?

Leila83 cieszę się że już wkońcu wracacie do zdrowia. Niech jak najszybciej to choróbsko Was opuści. A teraz musi być już tylko lepiej.
A przypomnij proszę kiedy robiła Ci to usg? Przecież we wczesnym stadiu ciąży często bywa tak że lekarz nie widzi nic. Tak miałam z pierwszą ciąża.. a za dwa dni.. już była na monitorze ... więc główka do góry.

jakatrin poszło Ci wyśmienicie. Pisz do nas cześciej. Witamy jak najbardziej wśród sierpniowych mam.:tak:

Krysiu dziękujemy i Wam również spokoju do rozwiązania!!

AgnieszkaMM ja nie mam żadnych badań póki co bo dopiero co skończyłam robić wszystkie możliwe po poronieniach. WIęc ja Ci nie pomogę. Ale chyba dobrze że masz badania. Choć wiem jak to po kieszeni widać :angry::wściekła/y:

Witam wszystkie sierpniowe mamusie. Nawet nie wiecie jaka jestem szczęśliwa że sie udało ( staramy sie z mężem juz od 3 lat ) i w końcu ta wspaniała wiadomość. Robiłam 3 testy niewierząc własnym oczom.. :-D.. w piątek byłam u ginekolog, widziałam fasolke, ma 3,8mm i słyszalam bicie serduszka, juz je kocham. To nasze pierwsze, jesteśmy w siódmym niebie... Wielka buźka dla przyszłych mam.

dev217pr___.png

reklama
slodziutka następne usg 28 grudnia. myślisz, że wtedy będzie wiadomo czy to jedno czy więcej?
Agnieszko, badań jeszcze nie miałam, ale lekarz powiedział, że następnym razem
Leila, miło usłyszeć, że wyzdrowiałaś i że obyło się bez leków

Witam wszystkie mamy lwów (bo jak sądzę z naszych terminów to narazie urodzą na się same lwiątka)
Pozdrawiam

Do góry