reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2009

Kinga ale widzę że zaraz następne testowanko więc może wrzesien będzie należał do WAS!! Tego Wam życze z calego serca. A póki co trzeba teraz pomyslec o "pracy" nad pozytywnym wynikiem testu :-)
Bardzo mi miło,dziękuje Ci:-)
Wiesz... ja tak bardzo miałam nadzieje na ten sierpien'09 ponieważ sama jestem z 8sierpnia, dlatego tak chciałam... ale nic straconego. Może wrzesien bedzie szczęśliwszy;-)

Spokojnej nocy
Dobranoc

reklama
Życzę Wam pięknych miesięcy w "wielopaku" a na powitanie waszych szczęść - lekkich porodów.... No i żeby się na sierpniówkach 2009 też jakieś bliźniaki trafiły.
Pozdrawiam.

Dzięki serdeczne za życzenia mamo Emilki. Nosimy takie same imię z Twoję córcią :tak:
Myślę, że bliźniaki mogą mi się trafić po leczeniu hormonalnym. Moj mąż twierdzi od samego początku, że to dwóch chłopców.:rofl2:
Zobaczymy..

Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie

Też mi się marzą bliźniaki, choć nie wiem czy bym sobie z dwójką malutkich dzieci poradziła... Pewnie trafią się sierpniowe bliźniaki, ale raczej nie moje :-) Nigdy się hormonalnie nie leczyłam, a to faktycznie trochę pomaga.

Witam wszystkie przyszle mamy!:tak:Bardzo sie ciesze,ze jest nas az tyle w sierpniówkach,i mam nadzieje,ze wymiana doswiadczen i opinii pomoze nam razem przetrwac ten okres.Ja jestem przed wizyta u lekarza,ale po dwóch pozytywnych testach.Czy ktoras przyszla mama zna dobrego polskiego lekarza w I|rlandii? okazuje sie,ze znalezienie takiego nie jest wcale takie proste...

Kinga85 właśnie wrześnień ponoć jest magiczny ;-):-D Wiec mocno trzymam kciuki, a wiadomo im więcj osób tym większe możliwości :-D

Emilio więc cóż Ci pozostaje życzyć innego jak widoku dwóch pięknych dzieciaczków na USG?? hihiii a mężowi przeczucie sprawdzało się czasami? :-D:tak:

Kasiu (Kasro) bliźniaki.. faktycznie duuże prawdopodobieństwo jest. Z jednej i drugiej strony.Karolinka chyba byłaby z tego powodu bardzo szczęśliwa.. odrazu dwójka rodzństwa ;-):-). A Ty masz jakieś przeczucia?
Najważniejsze że zabawki udało się kupić.. i to w okazyjnej cenie! I zobaczyć minki dzieciaków jak odpakowywują prezenty - bezcenne!!!

Aniu (Zoa) pochodzisz z bliskich mi okolic. W Mielcu jestem przynajmniej 2 razy w tygodniu :tak: więc miasto jest mi bardzooo bliskie. Qrcze czyżby sierpnióweczki o podwójnych szczęściach marzyły :szok::-D

Agula Irl Ty taka supremenka i nie chcesz mieć wóch chłopczyków ;-):-D hihihi Andrzej byłby pewnie wniebowzięty ;-):-) No ale masz racje jedno zdrowe wystarczy ;-):-D byleby do sierpnia!

Witaj meg447!! Mówisz dwa pozytywne testy!! Nio to nic tylko gartulatki! A kiedy masz wizytę u ginka? Jesli chodzi o Irlandię i opiekę medyczną dużo może Ci pomóc Agnieszka Irlandia bo Ona już mieszka tam troszkę i ma za sobą trochę doświadczeń z tamtymi lekarzami. Wiec uderzaj do niej. Napewno na wszystkie pytania Ci odpowie! A ja trzymam kciuki za wizytę.

edzia wiesz....andrzej moze bylby wniebowziety 2 chlopcami ale obowiazki wszystki na mnie spoczywaja wiec mniej roboty z jednym....:) zapakowac rano 4 do samochodu zawiesc do szkol, wrocic, zakupy no i wogole wiesz jak to jest....poza tym jak wszystko pojdzie dobrze to pewnie po porodzie wieczorami andrzej bedzie sie zajmowal moze a ja bede pracowac...zobaczymy....tak sam zaproponowal:)

Aguś wiem wiem... trzymam kciuki za tą środę... a potem wszystko się okaże co i jak.. i z dzieckiem i z pracą!!!! Ale wsystko na dobrej drodze!!!

reklama
Do góry