Kinga85 właśnie wrześnień ponoć jest magiczny ;-)

Wiec mocno trzymam kciuki, a wiadomo im więcj osób tym większe możliwości
Emilio więc cóż Ci pozostaje życzyć innego jak widoku dwóch pięknych dzieciaczków na USG?? hihiii a mężowi przeczucie sprawdzało się czasami?

Kasiu (Kasro) bliźniaki.. faktycznie duuże prawdopodobieństwo jest. Z jednej i drugiej strony.Karolinka chyba byłaby z tego powodu bardzo szczęśliwa.. odrazu dwójka rodzństwa ;-):-). A Ty masz jakieś przeczucia?
Najważniejsze że zabawki udało się kupić.. i to w okazyjnej cenie! I zobaczyć minki dzieciaków jak odpakowywują prezenty - bezcenne!!!
Aniu (Zoa) pochodzisz z bliskich mi okolic. W Mielcu jestem przynajmniej 2 razy w tygodniu

więc miasto jest mi bardzooo bliskie. Qrcze czyżby sierpnióweczki o podwójnych szczęściach marzyły

Agula Irl Ty taka supremenka i nie chcesz mieć wóch chłopczyków ;-)

hihihi Andrzej byłby pewnie wniebowzięty ;-):-) No ale masz racje jedno zdrowe wystarczy ;-)

byleby do sierpnia!
Witaj meg447!! Mówisz dwa pozytywne testy!! Nio to nic tylko gartulatki! A kiedy masz wizytę u ginka? Jesli chodzi o Irlandię i opiekę medyczną dużo może Ci pomóc Agnieszka Irlandia bo Ona już mieszka tam troszkę i ma za sobą trochę doświadczeń z tamtymi lekarzami. Wiec uderzaj do niej. Napewno na wszystkie pytania Ci odpowie! A ja trzymam kciuki za wizytę.