reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
to ja jak gąska chyba jem
ledwo po kromeczce,a plackow dużo nie potrafie góra 4

no to i ja sie chyba pożegnam i ide wieczór z męzem spędzic,bo jutro samotna noca,a takich nielubie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
I ja sie juz pozegnam
Kupilam jeszcze na allegro coreczce sliczna sukienke bo idziemy na chrzciny w marcu i to ja bede chrzestna :-) malej Juleczki
I teraz moge spokojnie popatrzec na tv w lozeczku
Dobranoc kobietki milych snow :-)

Ostatnia edycja:
dobranoc Iwona

Aneczko, och, zupelnie zapomnialam.... placki ziemnaczane!!!!! koniecznie musze zrobic.

a zwykle to raczej niewiele jem... czesto, ale malo. Ale ostatnio... szczegolnie dzisiaj... jakby mi zoladka przybylo. A teraz jak pisze, to mi w brzuchu burczy i znowu moglabym cos zjesc... co sie dzieje?????

dobranoc Paula

Aneczko, wychodzi na to, ze sama zostaniesz tutaj dzisiaj... ja tez uciekam. Dobrej nocy!

Witam nowe dziewczyny
Kasia ci moi znajomi to nie polacy ona Łotyszka a on Egipcjanin, ale oboje z małą wyobraźnią, pewnie dlatego też są razem

Zapomniałam powiedzieć- Piwonia, murzynek boski, przetrwał tylko jeden dzień

Gosia- ja mam tak samo jak ty, wczesniej nie jadłam więcej niż przed ciążą a ostatnio jem non stop, ciągle jestem głodna i nie myślę o niczym innym jak o jedzeniu, a zwłaszcza słodkim

nie nie mam nic
czuję się świetnie

możne tylko jedna dolegliwośc ale czy to dolegliwość?ciągle bym jadła biały ser z ogórkiem i wegetą heheheh!

nie wiem co mnie napadło?

wyniki dziś odebrałam i są ok więc tez jestem zadowolona a co u Ciebie Aneczko?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry