Wy dobranoc dziewczyny a ja dobry-wieczor:-)
Jak sowa jakas a nie mewa:-)
Ciesze sie ze u Was dobrze ogolnie
biedulki
Aneczko i Emy zagrypione, ratujcie sie czym mozecie;-) nalesniki i placki ziemniaczane jak najbardziej wskazane
Efe - opryszczka to sie nie przejmuj za bardzo, plasterkeim ja! Ja mialam jak zwykle w tym samym miejscu jak za kazdym razem, na dolnej wardze przed swietami , no to I tr byl i tez sie bardzo martwilam ale szybko mi przeszlo i dzidzius jakos przetrwal tego wirusa
Miranda - dzieki kobieto za info w sprawie badan na cukrzyce, nie mialam problemow w rodzinie wiec mam nadzieje ze mnie nie dopadnie, ale i tak mam zamair sobei zrobic badania w Polsce jak teraz bede, tyle ze nie wiem czy w 23 tygoniu to ma sens bo cukrzyca chyab sie pozneij pojawia:-(
Aga i Kaska - bardzo milo z waszej strony ze chcecie wyslac zyczenia do Koti, ja ja bardzo dobrzez pamietam bo jak zaczelam z Wami pisac pierwszego dnia to wtedy sie okazalo ze serduszko jej dzidzi przestalo bic

a ja ja kojarzylam bo wczesniej to was kilka tygodni cztalam namietnie tyle ze sie nie ujawnialam bo nie bylam pewna czy aby w ciazy wogole jestem...
mam nadzieje ze slub bedzie dla niej szczesliwym dniem
Tez sierpnioweczkom naszym tuz -tuz Pannom Mlodym zycze zebyscie sie nie stesowaly, bedzie pieknie zobaczycie:-)
no to przemieszczam sie wirtualnie i bede zdjecia wklejac:-)
Milego dnia zycze!!!