reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
witam kochane:-)
a ja już po spacerku,bo coś mi w głowie łupie i dotlenić się byłam:-).hihih wiosna na całego przebiśniegów pełno i słonko na niebie.jak się człowiek budzi ii słyszy too ćwierkanie ptaszków za oknem to aż lepiej się czuje:):-):-):-)

ja tez sie witam i od razu znikam:-)
do biedroni na zakupy trzeba isc bo obiecałam mezowi ciasto marcepanowe (proste i zawsze wychodzi) inaczej bym sie zanie nie brała:dry:
u nas tez słoneczko:-D tylko zimno troche:baffled:
bedę pózniej:tak:
buziaki;-)

Przepraszam że znikłam tak nagle ale od czytania o tych plackach ziemniaczanych zachciało mi się ziemniaków i musiałam sobie odsmażyć wczorajsze z jajkiem i serem żółtym:-p
Cieszę się Andziaa, że zupka ci smakowała:)
Piwonia 3-bit zawsze lepszy po dobie stania w lodówce jak herbatniki nasiąkną.
Paula04 i Piwonia_2 my to chyba razem będziemy czekać aż wszystkie urodzą, bo mój termin się za każdym razem przesuwa. Ostatnio na usg wyszedł 30 sierpień:szok: A ja chcę tylko żeby był sierpień, bo to mój ulubiony miesiąc. Może być nawet 31!
Co do życzeń dla Koti jestem za!Super pomysł:-)

Aneta, ja mialam podobne bole. Podbrzusze cale, pachwiny.... okazalo sie ze to rozciaganie miednicy etc... ale tez porzadnego stracha mialam, zanim nie poszlam do lekarza.

Mma nadzieje, ze u Ciebie to tez czysta fizjologia i ze bedzie dobrze ;-) U mnie to trwalo prawie 3 tygodnie, ale juz sie skonczylo ;-)

dziękuje mam nadzieję że to poprostu wszystko się naciąga i czhoć strasznie długo już trwa to jestem dobrej myśli:):-):-):-)

A ja mam pytanie: Czy wy możecie jeszcze leżeć na plecach? No nie krótko a raczej tak dłużej? Bo mnie zaczyna nieść i jak się w nocy przekręcę na plecy to się budzę i muszę do toalety. No chyba że zrobię to tak szybko, że nie zdąży zaboleć:blink:

Witajcie mamusie
Ja juz spacer zaliczylam odprowadzilam corke to przedszkola po drodze zrobilam zakupy a wieczorkiem ide na urodziny do mlodszej siostry
Efe ja wogole nie umiem spac na plecach a w nocy wstaje chyba z 5 razy , a co do terminow to masz racje te z poczatku miesiaca beda miec juz swoje dzieciaczki a my dalej z brzuchami bedziemy chodzic :-)
Ale damy rade :-)

reklama
u mnie odpada bo mam takie bóle w kręgosłupie na dole i w pupie że nogą ruszyć z bólu nie mogę nie wiem co dalej będzie bo z arkiem całą końcówkę ciąży spałam na plecach i nic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry