MALINKA2109
Fanka BB :)
ZAPRASZAM!!!Jestem sama i mi smutno, Posiedzimy na dworze!!!Jest tak pięknie że szok i mam otwarte okno wiosna do pokoju mi wchodzi razem za słonkiemto ja jade do Ciebie :-)

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ZAPRASZAM!!!Jestem sama i mi smutno, Posiedzimy na dworze!!!Jest tak pięknie że szok i mam otwarte okno wiosna do pokoju mi wchodzi razem za słonkiemto ja jade do Ciebie :-)

tylko zimno troche

A ja chcę tylko żeby był sierpień, bo to mój ulubiony miesiąc. Może być nawet 31!Mnie tez Kasiu jak możesz dopisz do życzeńAnia ze tez ci sie chcialo tak z rana gary myc, podziwiam.
Mam do was pytanie zyczenia dla Kotie wyslac jej na emaila czy wstawic na forum na ktorym sie udziela
Aneta, ja mialam podobne bole. Podbrzusze cale, pachwiny.... okazalo sie ze to rozciaganie miednicy etc... ale tez porzadnego stracha mialam, zanim nie poszlam do lekarza.
Mma nadzieje, ze u Ciebie to tez czysta fizjologia i ze bedzie dobrze ;-) U mnie to trwalo prawie 3 tygodnie, ale juz sie skonczylo ;-)