reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ale słdkie te ciuszki i aż niemoge uwierzyć ze to z lumpka.ale macie się dobrze ja to nie potrafie grzebać ,kiedyś nawet się wybrałam ale ten zapach mnie odrzucił,no i jakoś nie mogłam nic dotknąć.i mimo wielkich chęci lumpki odpadają a wiem że można fajne rzeczy znalezć bo znajoma super się tam ubiera:)

reklama
Z lumpeksami nie jest źle zwaszcza jeśli kupuje się dla maleństwa do 1 roku. Są rzeczy praktycznie nówka a za śmiesznie niskie ceny, i to w dodatku z dobrego gatunkowo materiału

hmmmm nie do wiary to cisto mi smakuje:-):-):-)
ale się te smaki strasznie szybko zmieniają:)od kwaśńego do słodkiego:-)wcześniej na sam zapach słódyczy spazmy dostawałąm, a teraz jak wypije kawe to mnie tak mdli że masakra:-)

Efe śliczne ciuszki, musisz mieć jakiś fajny lumpek, u mnie to rzadko takie cudeńka są, chociaż czasami można trafić.

Najbardzie podoba mi się ta bluzeczka z napisem Daddy's little princess i bodziak w paseczki :tak:

Ja się przyznam że mam już kupione parę rzeczy dla maleństwa. Oczywiście w kolorach unisex :happy: Zastanawiałam się czy to nie za wcześnie ale mój M mówi, że to takie przyjemne zakupki, że mogę sobie szaleć, a on w żadne przesądy nie wierzy :happy: Mi to na rękę hihi

Anetko trzeba patrzeć na metki. Większość tych to H&M. I rozmiar 0-3 miesięcy, bo uważam, że dziecko takie malutkie nie jest w stanie ich ubrudzić jakoś mocno.
Joan - no jak zobaczyłam ten różowy ciuszek to nie mogłam się powstrzymać! I ten maleńki z czachą:)

Bo zdjęcie trochę kiepskie mi wyszło bo słońca u mnie brak:( A jeżeli chodzi o lumpki, to u nas więcej ich chyba niż normalnych sklepów. Poza tym ciuchy w normalnym sklepie jakość mają jak z targu i ceny ok.50zł. To ja za 50zł mam kilka naprawdę fajnych ciuchów z lumpów.

Ja tez jestem zwolenniczka kupowania w lumpkach ubranka mozna dostac poprostu cukiereczki
Jest u mnie niedaleko taki lumpeks gdzie kupuje sie na wage kg ubranek kosztuje 12 zl a ubranka czasami mozna trafic takie piekne ze glowa boli
Bluzeczki bodziaki wychodza po 1 zl albo nawet mniej

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry