reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
No ja z lumpka to mam czerwony pajacyk i taka bluzeczkę z kapturekiem welurową i na allegro kupilam takie świetne ogrodniczki. Zaraz zrobię zdjęcie, to się pochwalę :happy:

reklama
No Anetko wybierz się do kilku i na pewno nie pożałujesz! Dzidzie do 1 roku tak szybko z ciuszków wyrastają podobno, że nie ma sensu obkupywać ich w normalnym sklepie. Ja niestety nie mam już nikogo kto mi po swoim dziecku odda ciuszki bo wszystkie mają już kogoś (siostry, bratowe etc.) Więc muszę sobie sama radzić:)

No Anetko wybierz się do kilku i na pewno nie pożałujesz! Dzidzie do 1 roku tak szybko z ciuszków wyrastają podobno, że nie ma sensu obkupywać ich w normalnym sklepie. Ja niestety nie mam już nikogo kto mi po swoim dziecku odda ciuszki bo wszystkie mają już kogoś (siostry, bratowe etc.) Więc muszę sobie sama radzić:)
no to ja mam pół piwnicy ciuszków tylko,ze wszystkie dla dziewczynek a co bedzie jak bedzie chłopiec

ciuchy z lumpka ja też fajne nabywam, ale najbardziej byłam zadowolona że dla młodego za 1/szt kupiłam ze 20 par(w zimę) spodenek krótkich na lato jak odstawiałam pampersy i jak brzydko mówiąc obsrał przez majtki to do kosza i żalu nie było:tak:

Aneczka dlatego mam zamiar zachodzić do lumpków częściej i już powoli kupować. Okazyjnie. A jak się pobrudzi to nie będzie problemu i żalu.

No Mika to zacznę szukać też dla chłopców. W razie czego wam wyślę;) Jak u mnie będzie upragniona dziewczynka:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry