aneta24183
Fanka BB :)
???????????????????????

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

nie mamzamiaru mojej fałszywej teściowej składać życzeń
oj widzę, że nie wszystkie mają fajne teściowe, ja tam nie narzekam jest całkiem ok, za to teściu......... lepiej się nie denerwować i o nim nie pisaćMIKA poudajmy że nie wiemy o takim dniu:-)nie mamzamiaru mojej fałszywej teściowej składać życzeń
![]()

Kasiu jestem za Twoim pomysłemNo to postanowione wstawie zyczenia na forum. Tylko dziewczyny czy jest sens podpisywac sie kazda z osobna ja bym ogolnie podpisala od dziewczyn z sierpnia 2009, bo jeszcze kogos sie pomonie i bedzie ambaras
Co do lumpkow to ja uwielbiam u nas jest taki jeden gdzie dla dzieciakow tylko kupuje bo maja same markowe ciuszki. W [iatek jest przecena 50% a w sobote wszystko po 3zl. A jakie ciuszki mozna kupic marzenie.
Sempe co sie stalo??

Fakt, ja tam nic nie wiem.... hihiMIKA poudajmy że nie wiemy o takim dniu:-)nie mamzamiaru mojej fałszywej teściowej składać życzeń
![]()

;-) i nic do niej nie mam... ale za to szwagier 

malo jest ludzi o których mogłabym powiedzieć że szczerze nienawidze.
Jak znajde czas to napisze o tym na tajnym narazie jeszcze mnie nosi i nie chce się dodatkowo niepotrzebnie denerwować