reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
No to postanowione wstawie zyczenia na forum. Tylko dziewczyny czy jest sens podpisywac sie kazda z osobna ja bym ogolnie podpisala od dziewczyn z sierpnia 2009, bo jeszcze kogos sie pomonie i bedzie ambaras:-D
Co do lumpkow to ja uwielbiam u nas jest taki jeden gdzie dla dzieciakow tylko kupuje bo maja same markowe ciuszki. W [iatek jest przecena 50% a w sobote wszystko po 3zl. A jakie ciuszki mozna kupic marzenie.
Sempe co sie stalo??

No to postanowione wstawie zyczenia na forum. Tylko dziewczyny czy jest sens podpisywac sie kazda z osobna ja bym ogolnie podpisala od dziewczyn z sierpnia 2009, bo jeszcze kogos sie pomonie i bedzie ambaras:-D
Co do lumpkow to ja uwielbiam u nas jest taki jeden gdzie dla dzieciakow tylko kupuje bo maja same markowe ciuszki. W [iatek jest przecena 50% a w sobote wszystko po 3zl. A jakie ciuszki mozna kupic marzenie.
Sempe co sie stalo??
Kasiu jestem za Twoim pomysłem:tak:

reklama
Ogólnie teściową słabo znam hehe :dry:;-) i nic do niej nie mam... ale za to szwagier :angry::angry::wściekła/y: malo jest ludzi o których mogłabym powiedzieć że szczerze nienawidze. :crazy: Jak znajde czas to napisze o tym na tajnym narazie jeszcze mnie nosi i nie chce się dodatkowo niepotrzebnie denerwować :crazy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry