reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dzieki Piwonia wyszla Dziewczynka:-):-):-)Fajne naprawde oby sie sprawdzilo i u ciebie i u mnie:-)
Zmienilam avatar na tajnym, zeby ktos nie szukal
kasiu taki avatar maja bodajże lipcówki:dry:
wiek rocznikowo czy skończony:confused:mi inne wyniki wychodzą
Piwonia zła jestem że zasnęłam, T dzwonił a teraz rozmawiać nie może ,dziecku kolacji nie dałam ani wieczoryki nie było

Ostatnia edycja:
Witam po pracy.
Bylam na chwile u polożnej, spisała mi do notatek wszystkie wyniki z badań jakie miała u siebie, posluchałyśmy bicia serduszka dziecka. Za 11dni bedziemy wiedzieć czy to chlopiec czy dziewczynka. Nie ma zbytnio różnicy, byle zdrowe, choć z dziewczynką pewnie bylo by mi trochę łatwiej psychicznie. Trochę się martwię że będe przenosić uczucia z mojego aniołka(*) na synka łatwiej niż na dziewczynkę. Choć z drugiej strony widzę że może na początku czułam sie jak bym kontunyowała ciąże, a teraz już to zupełnie drugie dziecko.
A z tymi snami to już trzy razy śniła mi sie córcia, raz malutka, próbowałam jej zmienić pieluchę i nie bardzo mi to szlo, a potem już tylko starsz, 2-3 letnia

melduje się po krótkiej nieobecności ale tylko na chwilkę bo dziś nasz doktorek :()
ja też robiłam ten teścik na płeć no i jak zapisałam wiek w którym zaszłam to wychodzi chłopczyk a jak wiek w którym urodze to dziewczynka, wolałabym to drugie ale czuje że będzie chłopczyk
a tak chciałam bliźniaki byłoby po kłopocie:)

Cytat:
Napisał _karincia_
Ale w Warszawie dziś piękna pogoda :biggrin2:
Zaraz wyjdę troszkę z pieskiem na balkon :tak:
Dostałam małego psiaka, który jeszcze nie może wychodzic na dwór więc tylko na balkonie się dotlenimy :happy:

Ja też dostane pieska na dzień kobiet labradorka :biggrin2: już nawet wybrany tylko musi poczekać bo w poniedziałek ma wizyte u weterynarza i po niej mogę go odebrać już sie nie moge doczekać. łzy w oczach miałam jak musiałam go tam zostawić jeszcze na te pare dni .
Karincia masz jakieś pomysły na imię dla pieska?

Hej
Jak przeczytalam "labradorka" to musialam odpisac, sama mam takiego moj wabi sie Campari :-D (tak troche alkoholowo) a w hodowli z ktorej go kupilismy byl jeszcze Cliff i pare suczek ale imion nie pamietam...

Wogole to przepraszam ze sie tak ze tak powiem wcisnelam :-D, ale podczytuje Was juz jakis czas... i ja tez bede sierpniowa mamusia blizniakow :-D
Pozdrawiam wszystkie sierpnioweczki :-)

reklama
Hej
Jak przeczytalam "labradorka" to musialam odpisac, sama mam takiego moj wabi sie Campari :-D (tak troche alkoholowo) a w hodowli z ktorej go kupilismy byl jeszcze Cliff i pare suczek ale imion nie pamietam...

Wogole to przepraszam ze sie tak ze tak powiem wcisnelam :-D, ale podczytuje Was juz jakis czas... i ja tez bede sierpniowa mamusia blizniakow :-D
Pozdrawiam wszystkie sierpnioweczki :-)

witaj na sierpnióweczkach i mamy kolejna mamusie która spodziewa sie bliźniaków

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry